Лайм

Любов сім'ї - найкращі ліки: Мадонна подякувала дітям за підтримку після госпіталізації

Зірка поділилася особистими роздумами про життя

Американська виконавиця Мадонна, яка наприкінці червня потрапила до реанімації із серйозною бактеріальною інфекцією, зворушила мережу спільними фото з донькою Лурдес та названим сином Девідом Бандою. У підписі до кадрів артистка зізналася, що саме рідні люди стали для неї найкращою підтримкою у період одужання.

Відповідна публікація з’явилася на сторінці знаменитості в Instagram. У блозі вона поділилася відвертими роздумами про життя. Зірка зазначила, що ситуація із госпіталізацією допомогла їй побачити дітей з іншого боку, і в цілому змінити ставлення до життя.

Читайте на тему: Не тільки Мадонна: зірки, які до невпізнаваності змінилися через пластику та вік.

Мадонна з донькоюФото: instagram.com/madonna

"Любов сім'ї і друзів - найкращі ліки. Минув місяць після лікарні, і я можу порозмірковувати. Будучи матір'ю, ви можете зациклитися на потребах своїх дітей і, здавалося б, нескінченних турботах. Але у скрутну хвилину мої діти справді допомогли мені. Я побачила їх з такого боку, з якого ніколи раніше не бачила. Це багато що змінило", - написала 64-річна співачка.

Мадонна з названим синомФото: instagram.com/madonna

Також Мадонна розповіла, який подарунок отримала від рідних та друзів на честь свого одужання. Близькі люди виконавиці подарували їй знімок, зроблений свого часу легендарним Енді Ворголом. На фото зображений художник Кіт Гарінг у куртці із портретом Майкла Джексона.

"Якщо ви збільшите фотографію, яку я тримаю в руках, то побачите полароїд, зроблений Енді Ворголом, на якому Кіт Гарінг одягнений у куртку з обличчям Майкла Джексона. Ідеальний трикутник геніальності. Художник, який торкнувся стількох життів, включно з моїм власним. Коли я відкрила цей подарунок, я заридала, бо зрозуміла, як мені пощастило, що я жива. І як мені пощастило, що я знала цих людей і багатьох інших, яких теж уже немає в цьому світі. Дякую за цей подарунок! І спасибі всім моїм ангелам, які захистили мене і дозволили мені залишитися, щоб закінчити свою роботу!" - прокоментувала вона отриманий презент.

Мадонна показала подарунокФото: instagram.com/madonna

Читайте також: Мадонна зустрічається з красенем-боксером, який молодший за неї на 35 років - ЗМІ.

Мадонна має шістьох дітей: 26-річну Лурдес, 22-річного Рокко, 17-річного Девіда (усиновила), 17-річну Мерсі (удочерила) та 10-річних близнюків Стеллу й Естер (удочерила). Таким чином, у Мадонни двоє біологічних і четверо усиновлених дітей із Малаві.

Нагадаємо, Мадонна потрапила до лікарні наприкінці червня через серйозну бактеріальну інфекцію. У перші дні після оприлюднення новини деякі ЗМІ пропускали, що справа у передозуванні наркотиками.

Видання Page Six пише, що поруч із мамою у період одужання була її дочка Лурдес. Артистка наполегливо репетирувала кілька тижнів напередодні госпіталізації. Вона працювала по 12 годин, готуючись до свого святкового туру. Через проблеми зі здоров'ям тур, який був запланований на середину липня, перенесли на жовтень.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття