Лайм

Розійшлися через ревнощі і знову говорять про кохання: що відомо про стосунки Білик і Коляденка

У колишньої пари бурхлива історія стосунків

Іноді колишнім парам вдається відродити стосунки через багато років після розлучення, і Дженніфер Лопес з Беном Аффлеком - яскравий приклад. Чи стосується це Ірини Білик та Дмитра Коляденка, які були разом з 2003 по 2006 рік? Артисти інтригують романтичними зізнаннями та підігрівають інтерес публіки.

22 липня Дмитру Коляденку виповнився 51 рік, і колишня цивільна дружина присвятила йому дуже тепле привітання. Білик опублікувала кумедне спільне фото та зізналася хореографу у коханні.

Фото: https://www.instagram.com/bilyk_iryna/

Читайте також: Уцілів лише рояль: Ірина Білик розповіла, що росіяни зробили з її будинком.

"Скільки років я тебе знаю, Дімо, ти завжди був цікавий мені у всьому! Перш за все, я божеволію від твоєї захопленості цим інколи дивним світом. Ти любиш людей, і я люблю тебе за це! З днем народженням, мій коханий!" - написала артистка в Instagram.

"Кохаю", - лаконічно відповів Коляденко у коментарях.

Чи можна вважати обмін зізнаннями підтвердженням стосунків колишньої пари? У цьому багато хто сумнівається, і на те є причина.

Білик та Коляденко далеко не вперше говорять про теплі почуття одне до одного. Після драматичного розставання у 2006 році парі вдалося налагодити дружнє спілкування.

"Він моя рідна людина. Сам перший біг, виносив сміття, помити посуд - не проблема. Він єдиний у моєму житті, хто готував мені сніданок, обід, вечерю, і не треба було нагадувати, - розповідала співачка у 2021 році. - Діма після нашого розставання ні з ким не жив серйозно. Друзі натякали: "Може вам зійтися?" Але якийсь вибух між нами вже неможливий. Я вже в такому накалі просто не витримала би".

Читайте також: Це ганьба для нього: Ірина Білик розлютилася на колишнього чоловіка через концерт у Москві.

А накалу і сварок у екс-подружжя вистачало. У 2006 році у відвертому інтерв'ю Дмитру Гордону Білик підтверджувала, що бурхливі скандали з Коляденком часто вирішувала (на той час) міліція. "Він до всіх ревнував. До геїв, до жінок, до чоловіків", - говорила вона.

"Не думаю, що ревнивий чоловік - це дуже добре. У якийсь момент це було весело, але коли міліція до мене приїжджала кілька разів, і історії ходили Києвом... Я викликала міліцію. Ми, можливо, були щасливі нашими скандалами, після яких все добре в душі та ліжку, але люди називають це збоченням, - розповідала артистка. - Мені це подобалося 4 роки, але востаннє мені здалося, що вже вистачить. Я дуже хотіла якогось нового життя".

"Я різав її картини, я викинув диван з 13 поверху, я заклеїв всю її косметику, йшов босоніж Києвом, жив під мостом з бомжами. Мені хотілося, щоб вона мене шукала, переживала. Це було жахливо", - говорив Коляденко про їхній роман.

Фото: Анатолій Степанов, tochka.net

Після розставання з Коляденком Ірина Білик досить швидко знайшла нового шанувальника, і вже у 2007 році вийшла заміж вчетверте – за танцюриста Дмитра Дікусара, який нині воює за Україну. П'ятим і наразі останнім колишнім чоловіком Ірини став Аслан Ахмадов. Про розлучення з ним співачка оголосила у січні 2022 року.

Читайте також: Чекала на підтримку: Ірина Білик розповіла, як її колишній чоловік у Росії повівся під час війни.

До початку повномасштабного вторгнення Дмитро Коляденко говорив, що з Іриною вони близькі друзі, і серце його було вільне. "Я подивився на картах Таро, що в мене буде дівчина і буде дитина", - говорив він про бажання завести нову родину.

Хореограф та співачка зустрілися в Іспанії лише через 6 місяців після початку повномасштабної війни.

"Я зустрів Ірину в аеропорту Аліканте. Я був щасливий. Купив квіти, привіз багато подарунків. Це була дуже приємна та довгоочікувана зустріч", - ділився він в інтерв'ю.

"Звичайно, я хвилювалася, бо давно не бачила Діму. Не встигла купити подарунки, але дуже хотіла його побачити. Ми просто обійнялися, як загублені родичі. Ще кілька годин нам разом бути, він відлітає далі, а я у свою роботу занурюсь. Це така моральна підтримка для нас обох", - висловилася тоді Білик.

Фото: https://www.instagram.com/bilyk_iryna/

Пізніше у травні 2023 року у програмі "ЖВЛ" співачка ухильно прокоментувала чутки про возз'єднання з колишнім.

"Людям дуже потрібна казка, особливо зараз. Так, ми кохаємо одне одного. Чи спимо ми разом? Ми вам не розповімо. Їмо разом, іноді снідаємо. Ми дуже часто зустрічаємося на наших спільних концертах. І я кажу: "Дімка, ти в мене вже у райдері". Тому і відпочивати будемо разом, і спати", - сказала вона.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil