Лайм

Тимур Мірошниченко з дружиною показали зворушливі сімейні фото з усиновленим хлопчиком

Також обраниця шоумена розповіла про першу зустріч із малюком

Після тривалих місяців очікування та підготовки документів Тимур та Інна Мірошниченко нарешті змогли забрати з дитбудинку свого названого сина. Хлопчик офіційно став членом їхньої родини, і у соцмережах щасливі батьки навіть встигли показати зворушливі знімки.

У Instagram подружжя поділилося кадрами з однієї з перших спільних прогулянок. На опублікованих фото можна побачити, як Мірошниченко несе на плечах 3-річного сина Марка, Інна тримає на руках 2-річного названого сина, а попереду них йде донька – 5-річна Мія.

Читайте також: Співачка Alyosha заявила, що люди, які не вивезли дітей з України, не усвідомлюють небезпеку.

Фото: instagram.com/_inna_mi_

На знімках родина виглядає щасливою та насолоджується часом, проведеним разом. "Книга життя. Новий розділ", - написала Інна Мірошниченко у підписі до світлин.

Фото: instagram.com/_inna_mi_

Також обраниця ведучого опублікувала інший пост на цю тему, де розповіла про першу зустріч із малюком у дитбудинку. Вона зазначила, що практично одразу після спілкування із Марком зрозуміла, що він – саме та дитина.

"Перше побачення з сином. Передісторію пошуків залишу. Почну з того дня, як побачила на Мінсоцполітики нову анкету. Я знала всіх дітей від 1 до 4 років. По цьому точно не дзвонила… Вже майже без надії, але з готовністю знов шукати інші номери, слухати грубість чи приречене "не актуально", набираю номер, який вже десь нарила. Він у мене записаний "Житомирська служба, цей відповідає".

Читайте також: Значне відставання в розвитку: Мірошниченко з дружиною розповіли про діагнози названого сина.

І я чую "так, ще актуальна". Це все, що можуть сказати по телефону. Далі ми сідаємо в машину і їдемо в Житомир. Пʼятниця. Друга половина дня. Залітаємо в кабінет за годину до закінчення робочого дня. Знайомимося з анкетою і просимо направлення в дитбудинок. Підготовка документів займає мінімум півгодини. Бо треба вивчити нашу справу. Чи все у нас ок… Але все це роблять швидко. Паралельно телефонують в іншу службу, бо саме їхній представник має їхати з нами. Просять не йти додому, бо люди хочуть поїхати на знайомство з дитиною. Звідти телефонують в дитбудинок і просять те саме.

В дитбудинок ми приїхали десь о 17:30. Спочатку в переговорній кімнаті юрист має зачитати (детально) всю історію дитини. Як, де народився, що з батьками, як позбавляли прав, як ставили на облік і тд. Потім слово передається головному лікарю. Вона читає (детально і медичною мовою) увесь анамнез. Чи ми щось зрозуміли? Зрозуміли, що все складно. Але я навіть гуглити не встигала, бо там зв’язку не було. І далі нарешті готові показати", - йдеться в публікації Інни. Продовження історіх жінка оприлюднила у зображеннях.

Фото: instagram.com/_inna_mi_

Фото: instagram.com/_inna_mi_

Фото: instagram.com/_inna_mi_

Нагадаємо, усиновити дитину зіркова родина хотіла ще до початку повномасштабного вторгнення, однак війна лише зміцнила їхні плани. У соцмережах пара час від часу ділилася подробицями процесу усиновлення. Також раніше Тимур та Інна Мірошниченки розповідали, що хотіли, щоб їхня прийомна дитина підходила дітям за віком - Мії та Марку.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків