Лайм

Бейонсе звинуватили у крадіжці сценічного образу через капелюх, який створив для неї українець

Знаменитість вийшла на сцену в аксесуарі українського виробництва

Американська виконавиця Еріка Баду запідозрила свою колегу по сцені – Бейонсе – у плагіаті її стилю. Зокрема, капелюх, який співачка носила у своєму світовому турне, нагадав Баду її власний.

Схожість зі своїм сценічним стилем Еріка розгледіла після того, як Бейонсе вийшла на сцену у масивному "дзеркальному" капелюсі сріблястого кольору, який створив для неї український дизайнер Руслан Багінський. Фото з виступу артистка опублікувала у своєму блозі в Instagram.

Читайте на тему: Леді Гага знялася в рекламі шампанського в розкішній сукні українського бренду: фото і відео.

Фото: instagram.com/beyonce

Баду поспішила прокоментувати пост своєї колеги та заявила, що їй лестить той факт, що Бейонсе вирішила надихнутися її стилем. У той час на своїй сторінці в Instagram Еріка виставила stories з фото співачки та написала наступне: "Здається, я стиліст для всіх".

Фото: instagram.com/beyonce

Як відомо, головний убір подібного фасону – невід’ємна частина образу Еріки. Не зрадила цій модниці традиції співачка і тоді, коли прийшла щорічний бал Інституту костюма музею Метрополітен Met Gala 2023. На заході, що пройшов у травні, вона постала саме з таким аксесуаром на голові.

Еріка Баду на Met Gala 2023Фото: Getty Images

Читайте також: У США пройшов бал Інституту костюма Met Gala 2023: найкращі образи зірок.

Тим часом у коментарях не всі користувачі мережі погодилися із твердженням, що Бейонсе скопіювала стиль Еріки. Армія прихильників Бейонсе стала на її захист та заперечила коментарі Баду.

Об'ємний капелюх, який викликав бурхливе обговорення, для зірки світового масштабу створив український дизайнер Руслан Багінський. У соцмережах чоловік коментував співпрацю з артисткою:

"Нещодавно здійснилась моя велика мрія - створити головні убори для Бейонсе. Я неймовірно вдячний за цю можливість тому, що це не тільки величезний крок для мене і моєї команди, а і нагода привернути увагу до нашої країни, її креативного потенціалу і Made in Ukraine. Для нас тут не існує слова "неможливо". Ми майже 8 років працюємо, щоб капелюхи в світі асоціювалися з нашою країною, щоб вони стали ще одним нашим трейдмарком. Такі події входять в історію, і я радий бути частиною цього".

Бейонсе у капелюсі від Руслана БагінськогоФото: instagram.com/ruslanbaginskiy

Нагадаємо, Бейонсе - американська авторка-виконавиця в стилі R&B, музична продюсерка, режисерка, композиторка, сценаристка, акторка, танцівниця та хореографка, модель, дизайнерка моди, підприємиця та феміністка. Наразі виконавиця перебуває в турі на підтримку свого сьомого студійного альбому, який цього року приніс їй чотири нові премії "Греммі".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також