Лайм

Подавали на розлучення: ведуча Неля Шовкопляс розповіла про кризу у стосунках з чоловіком

Подружжя виховує двох дітей

Співведуча Єгора Гордєєва, який став свідком атаки дронів-камікадзе в Києві, Неля Шовкопляс розповіла про кризу у стосунках з чоловіком Владиславом. За словами ведучої "Сніданку з 1+1", шлюб дав тріщину напередодні повномасштабного вторгнення. Подружжя подали на розлучення, але війна "заморозила" цей процес.

В інтерв'ю Аліні Доротюк телеведуча зізналася, що зараз вони з чоловіком не живуть разом, але вона відчуває, що "їхня історія ще не закінчилася". За словами Нелі, саме війна підштовхнула їх до того, щоби спробувати поборотися за стосунки та зберегти сім'ю.

Читайте також: Я не статусна дружина: Марічка Падалко розповіла про стосунки з чоловіком у ЗСУ.

Фото: instagram.com/nelya_shovkoplyas

"Напередодні війни це почало відбуватися. Війна когось розводить, когось зводить навпаки. У мене таке відчуття, що ми зробили велику переоцінку цінностей, - сказала вона. - Ми не живемо разом. Але через півроку після початку повномасштабної війни в мене з'явилося відчуття, що ми дуже різко подорослішали. І велика кількість претензій відпала. Ти починаєш бачити людину зовсім інакше, і думаєш, а може, можна поборотися ще… Не розходитися, не розлучатися. Можливо, можна щось зробити? Ми зараз знаходимося на стадії роботи над стосунками".

Подружжя роз'їхалися до початку російського вторгнення і подали документи на розлучення, але розлучитися не встигли. Владислав живе поруч і допомагає Нелі з дітьми – двійнятами Тимофієм та Матвієм.

"Це людина, якій я безмежо вдячна за все. Він мужньо несе відповідальність за нашу сім'ю, незважаючи на все, що відбувається. Ця та людина, на яку я можу покластися. Це те надійне плече, на яке я можу спертися завжди", - наголосила телеведуча.

Фото: instagram.com/nelya_shovkoplyas

Шовкопляс додала, що вона відвідує психотерапевта та активно працює над собою. І це теж певною мірою вплинуло на стосунки з чоловіком.

"Я дуже сильно змінилася і, можливо, він, коли побачив ці зміни: я почала любити себе, почала цінувати себе... і в нього теж щось почало змінюватись у голові. У мене враження, що кожен із нас різко подорослішав і став самодостатнім, і тепер ми не закриваємо дірки один одного, це не співзалежні стосунки, а тепер ми два рівноцінні партнери, які чесно дивляться один на одного без ілюзій, без рожевих окулярів і роблять вибір: бути разом чи не бути разом. Свідомо. Без претензій. Без прикрас", - сказала вона.

Читайте також: Сльози та страхи: Єфросиніна висловилася про кризу у стосунках із чоловіком-військовим.

Неля та Владислав познайомилися у 2013 році, і у 2023-му мають відзначити 10-ту річницю стосунків. Шовокпляс не знає, будуть вони разом чи ні, але впевнена, що треба дати шанс їхній сім'ї, щоб потім ні про що не шкодувати.

"Ми зараз на стадії рішення та вибору: готові чи не готові. Треба над цим попрацювати, щоб ні про що не шкодувати навіть якщо розійдемося остаточно. Треба дати шанс і собі і йому, тому що наламати можна будь-якої миті", - резюмувала ведуча.

Фото: instagram.com/nelya_shovkoplyas

Раніше ми розповідали, що стало з телеведучою Лідією Таран, яка працювала на "1+1".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо