Лайм

Байдуже на Каховку і на трагедії щодня: український співак Zbaraski здивував заявою

Артист живе у Нідерландах

Український музикант Zbaraski (Іван Збараський), який ще до початку повномасштабної війни виїхав у Нідерланди, розповів про важкий емоційний стан. Попри відвертість співака розкритикували за дивні слова про ставлення до України і трагедій, які відбуваються в країні щодня.

Читайте також: Регулярно буває соромно: Влад Яма відповів на хейт щодо свого виїзду з України.

В Instagram артист опублікував розлогий пост, в якому поділився депресивними думками щодо кризи особистості. Він перерахував речі, від яких втомився, а себе назвав боягузом, який "боїться вмерти за Україну". Музикант, який нещодавно випустив пісню про підрив Каховської ГЕС, також зазначив, що йому байдуже на цю катастрофу.

"Мої пісні здебільшого про моє життя і те, який я класний, стильний, вайбовий коханець. Мені байдуже на Україну, я сиджу тут і роблю вигляд, що я щось роблю, що я волонтер і це добре. Мені байдуже на Каховку і на трагедії щодня, я підключив збір до пісні, бо так правильно. Я не знаю, яку ціль переслідую, коли пишу пісні про себе, війну", - написав Збараський.

Читайте також: Олександр Положинський у ЗСУ висловився про можливість законно "відкупитися" від мобілізації.

Саме ці слова найбільше обурили підписників Zbaraski, які назвали недоцільною подібну відвертість.

"Тому ви пишете в треку "Я як Київ - не здаюся"? Щоб що?"

"Не стягувати — ок. Виси*ати подібну дурню на загал, сидячи у європонці — не ок. Це не відвертість, це нікчемність, - пишуть у коментарях".

"Байдуже на Україну, Каховку, трагедії? Вибачте, але можна підбирати слова. Військові не втомилися? Отож бо. Дуже неемпатично. Завжди можна звернутися за психологічною допомогою, якщо ви не витягуєте".

Знайшлися і ті, хто підтримав виконавця, зокрема, співачка Аліна Паш. "Зазирати в темряву - це сміливість бути собою", - написала вона.

Пізніше Збараський заявив, що після публікації важких думок йому стало легше, а також зізнався у безлічі страхів, які переслідували його протягом життя.

Іван Збараський - електронний артист і продюсер. В інтерв'ю виданню Слух він розповів, що не впевнений, чи повернеться в Україну.

"Є думки залишатися, є думки повертатися і виступати, якщо все буде добре. Наразі я тут і усвідомлюю, що такий мій вибір. Роблю те, що можу, те, що виходить у мене найкраще", - сказав він про своє життя у Нідерландах.

Раніше Ігор Кондратюк заявив, що артисти мають право тікати від війни. Це стосувалося, зокрема, Влада Ями, Винника і Потапа.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита