Лайм

Наша любов не знає меж: Камалія ніжно привітала Захура з днем народження

Бізнесмену пакистанського походження виповнилося 68 років

Схоже, Камалія та Захур остаточно передумали розлучатися після гучних заяв співачки у квітні 2023 року. 1 серпня бізнесмену пакистанського походження виповнилося 68 років, і дружина присвятила йому найтепліші слова.

За словами Камалії (справжнє ім'я – Наталія Захур), саме чоловіка вона найбільше цінувала за останні 20 років. Незважаючи на значну різницю у віці та культурні розбіжності, парі вдалося створити міцну родину.

Читайте також: Непростий період: Камалія прокоментувала стосунки з Захуром після оголошення про розлучення.

Фото: https://www.instagram.com/kamaliyaofficial/

"Він люблячий чоловік, вірний друг, блискучий вчитель, покровитель, наставник, інвестор, радник - список можна продовжувати і продовжувати. А коли народилися наші принцеси, я зрозуміла, що він найкращий батько у світі", - написала 46-річна артистка в Instagram.

За словами Камалії, після початку повномасштабної війни з РФ Захур підтримував Україну, використав свої контакти у Пакистані та інших країнах, щоб допомагати країні.

"Цього дня я щиро бажаю Захуру міцного здоров'я, любові, подальших успіхів та юнацького духу, який він зберіг у своєму прекрасному віці. Наша любов до тебе, Захур, не знає меж", - підсумувала співачка.

Читайте також: Камалія розповіла про хронічне захворювання, яке швидко змінює її зовнішність.

Фото: https://www.instagram.com/kamaliyaofficial/

Камалія та Захур разом виховують 10-річних дочок Арабеллу та Мірабеллу. Раніше чоловік артистки був одружений, він має двох дорослих дітей. Колишня дружина Захура живе в Росії, а син і дочка, яка є ровесницею Камалії, – у Лондоні.

Під час війни в Україні Захур перевіз дружину і дітей до будинку старшої дочки, і її конфлікти з Камалією спричинили кризу в родині.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків