RU  UA

Дізнатися

Ольга Сумська повідомила про горе в родині: помер батько Віталія Борисюка

Акторка поділилася сумною звісткою

В родині Ольги Сумської трапилося ще одне горе - майже через півтора року після смерті мами акторки з життя пішов її свекор. Про смерть батька Віталія Борисюка та дідуся доньки Ганни артистка повідомила у соцмережах, не вдаючись до деталей.

Читайте також: Ольга Сумська згадала покійну маму, яку поховала рік тому під час обстрілів Києва.

На особистій сторінці в Instagram акторка опублікувала сімейний знімок, на якому вона позує поруч зі свекром, чоловіком та його сестрою.

Фото: instagram.com/olgasumska

"Пішов із життя Микола Петрович Борисюк. Глибокі співчуття Віталію та сестрі Наталі. Світла пам'ять нашому дорогому, найдобрішому у світі батькові та дідусеві, моєму неймовірному свекру! Летіть, наш рідний", - написала Сумська. Причину смерті та інших подробиць артистка не повідомила.

Про життя та професію Миколи Борисюка відомо, що він жив у Києві, працював у галузі сільського господарства, служив у міністерстві, потім очолював установу, яка курирувала всі сільгоспінститути та технікуми України.

Читайте також: Пішла стопами батьків: як змінилася молодша дочка Ольги Сумської Ганна Борисюк.

У коментарях висловлюють співчуття родині у зв'язку із втратою та пишуть слова підтримки.

"Світла пам'ять. Нехай спочиває у мирі. Найщиріші співчуття родині", "Співчуття... Важко пережити цю війну людям похилого віку", "Царство Небесне! Співчуття всій сім'ї і сил пережити втрату", "Ольга, прийміть найщиріші співчуття вашій родині. Тепер ваш свекор ангел, який вас оберігатиме з неба... Царство Небесне", - пишуть підписники під постом Ольги.

Фото: facebook.com/vitaliy.borysyuk

Нещодавно про смерть свого свекра повідомила акторка Наталка Денисенко. Батько Андрія Федінчика помер 6 червня.

Ще новини на тему:

Читайте також

Керівниця клубу Олега Винника обурилася через хейт співака: що відомо

Руководительница официального фан-клуба Олега Винника Валерия Барон прошлась по критиканам артиста. Она возмутилась из-за последних высказываний Геннадия Ветера

Мав роман з Анною Трінчер: як змінився актор серіалу "Школа" Богдан Осадчук

Богдан Осадчук в период полномасштабной войны живет в Киеве и занимается актерством – что известно о жизни знаменитости

Наталія Могилевська розповіла про кулінарні шедеври доньки та чоловіка

Наталья Могилевская рассказала, какие блюда любят готовить ее муж и 12-летняя дочь. Артистка также подчеркнула, что тщательно следит за рационом питания