Лайм

Пішла стопами батьків: як змінилася молодша донька Ольги Сумської Ганна Борисюк

У березні дівчині виповнився 21 рік

Ганна Борисюк – донька відомого зіркового подружжя Ольги Сумської та Віталія Борисюка. Нещодавно дівчина закінчила акторський факультет Національного університету імені Карпенка-Карого, і тепер, як і її знамениті батьки, почала працювати акторкою.

У Instagram Сумська вітала свою дитину із знаковою подією та навіть розповідала, що вирушає разом із Ганною на перші спільні гастролі: "Доця, Ганнуся, вітаємо тебе з закінченням нашої альма-матер ім. Карпенка-Карого і отриманням диплома з відзнакою! А ось і наші перші спільні гастролі з юною акторкою Анею Борисюк в ролі Кралі-Галі у виставі "За двома зайцями". Також Ольга оприлюднила фото із молодшою донькою.

Читайте також: Мої найрідніші: у День доньки Ольга Сумська поділилася сімейним знімком з дітьми.

Ольга Сумська та Ганна БорисюкФото: instagram.com/olgasumska

У березні цього року дівчина відсвяткувала своє 21-річчя. Черговий день народження вона зустріла на сцені, що, як виявилося, є доброю прикметою для акторів, адже означає, що рік буде плідним в плані роботи.

"Своє 21-річчя зустріла на сцені Молодого театру, в дипломній виставі… А це добрий знак! Пам’ятаю, як твій дідусь, народний артист України В’ячеслав Сумський казав: "День народження на сцені - весь рік плідний"… Головне, аби ти була щасливою, аби вірила в себе за будь-яких обставин! А ми з татом безмежно тебе любимо! Нелегкий час прийшовся на твої юні роки і нехай якнайшвидше прийде ПЕРЕМОГА!", - написала Сумська у день народження своєї дитини.

Ганна з батьками після однієї із виставФото: instagram.com/olgasumska

Дівчина має грандіозні плани на акторську кар’єру, проте не приховує, що прагне, аби у майбутньому її припинили асоціювати з іменем мами. Про свої хвилювання з цього приводу вона раніше розповідала у програмі "ЖВЛ":

"Всі очікують від мене якогось вибуху… Зараз заспіває, затанцює, буде як людина-оркестр… Ну я така вродилася. Я просто трошки спокійніша за маму. В мене постійне відчуття, що я ще до чогось не доросла".

Читайте на тему: Ольга Сумська на честь річниці шлюбу показала рідкісні фото з весілля - як виглядала пара 25 років тому.

Свої студентські роки Ганна згадує із теплотою, адже під час навчання обзавелася друзями. Однак шкільні роки, на відміну від університетських, були не такими безтурботними. Борисюк зізнавалася, що зазнавала цькувань з боку однокласників через те, що була дитиною відомих батьків.

"Мене знищували як фізично, так і словесно, тому я вже не знала, за яке живе місце зачепитися. Більше, звичайно, дівчата чіплялися. Просто кожен раз у нас змінювався склад класу, і чомусь всі діти, як ніби їх підмовили, просто накидалися на мене, - розповідала дівчина. - І навіть вчителі, насправді, підхоплювали весь цей загальний "прикол", стьоб наді мною. Були випадки, коли за волосся смикали на очах у всіх вчителів. Я просто тікала в туалет зі сльозами".

"Мені докоряли питаннями про те, чому я вчуся у звичайній школі, чому за мене не платять, - також казала вона. - Зараз я можу іноді через це поплакати, пустити сльозу. Це, звичайно, важко, але багато хто через це проходить".

Фото: instagram.com/gandzyazen

Брак спілкування з однолітками донька Сумської компенсувала творчістю: "Розігрувала якісь сценки з ляльками, будувала якийсь аматорський театр. Ліпила фігурки своїх однокласників, бо у реальному житті у мене з ними не дуже складалось".

Про свої душевні переживання Ганна могла розповісти старшій сестрі – Антоніні Паперній, яка наразі живе у Москві та мовчить про російську агресію в рідній країні. Колись дівчата жили у одній кімнаті і були доволі близькими. Тому переїзд Тоні до РФ на той момент 9-річна дівчинка сприйняла важко та болісно.

"Вона мене дуже-дуже надихала. Було важко прощатися з нею, розуміючи, що все… Далі якось ти сама. Я пам’ятаю як у день її вильоту у Москву вибігала у піжамі на вулицю і просила її залишитись. Зараз не вистачає її уваги та якогось теплого слова. Хочеться бути близькими людьми та назавжди це зберегти. Допомагати одне одному та радіти", - коментувала розлуку із сестрою Ганна.

Сумська з доньками та мамоюФото: instagram.com/olgasumska

Читайте на theLime: Я їх не бачила вже рік: Ольга Сумська не стримала сліз через онуків і доньку в Росії.

Своєю чергою Ольга Сумська публічно стає на захист Антоніни та говорить, що її донька не може висловлювати свою думку у країні де відсутня свобода слова. До того ж, Паперна разом із чоловіком-росіянином має там двох дітей, за безпеку яких теж хвилюється.

"Там інше інформаційне поле, воно страшне... Мені пишуть колеги, нехай кидає все, нехай їде. Ну чорт знає що. Тільки виїхати з двома маленькими дітьми, повірте, це дуже складно, практично неможливо. Вона в декреті. Залишити свій будинок - ну як це... якби була така можливість, вона б це зробила. Поки такої можливості немає", - говорила про позицію Антоніни Сумська.

Антоніна Паперна з чоловіком-росіянином та донькоюФото: instagram.com/yaglych

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували