Лайм

Хочемо ще двох: Остапчук поділився планами щодо поповнення в родині

Ведучий поспілкувався з підписниками в Instagram

Володимир Остапчук – батько двох дітей. Емілія та Еван з'явилися у першому шлюбі з Оленою Войченко, і зараз з мамою живуть у Канаді, куди тікали від війни. З другою дружиною Христиною Горняк шоумен прожив півтора роки і спільних дітей завести не встиг. Нині 38-річний ведучий одружений з 23-річною журналісткою Катериною Полтавською, з якою знову хотів би відчути радість батьківства.

Читайте також: Володимир Остапчук привітав дочку з 10-річчям та подякував колишній дружині за її виховання.

Спілкуючись з підписниками в Instagram, Остапчук відповів на запитання щодо особистого життя та поділився планами на майбутнє. Одна з шанувальниць поцікавилася у Володимира, чи планує він в приницпі ще поповнення. Шоумен ствердно відповів, зазначивши, що вони з коханою хочуть двох діток.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Також Остапчук розповів, чи спілкується він із 10-річною дочкою та 5-річним сином. "Намагаюсь, принаймні, раз на тиждень", - відповів Володимир.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Володимир Остапчук відновив ремонт у заміському будинку у селищі "Золоче Прованс" під Києвом. Ділянка була придбана у шлюбі з Христиною Горняк, з якою він розлучився у 2022 році, і за документами ще належить екс-подружжю.

Читайте також: Колишня дружина Остапчука звинуватила його в непорядності та пригрозила судом через спільний будинок.

Шоумен не приховує, що планує там жити з новою дружиною Катериною Полтавською, яка активно займається облаштуванням житла. У планах у пари переїхати до котеджу до кінця цього року.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Христина Горняк заявляє, що питання з нерухомістю ще не вирішено. За словами нотаріуса, її колишній чоловік не дотримується домовленостей і на переговори не йде.

"Поки я цю тему не піднімаю. Скажу тільки, що на перемовини екс-чоловік не йде та домовленностей не притримується, а далі час покаже, він ще є", - розповіла Горняк своїм підписникам, яких також цікавить питання спільного будинку.

Фото: instagram.com/kristygor

Христина нині більшу частину мешкає у Відні (Австрія). Нотаріус натякала на новий роман, розповідала, що "майже закохалася", а нових "сторіз" підтвердила, що зараз вона у стосунках. Ім'я обранця Горняк поки тримає у секреті та поділиться, коли буде готова.

Фото: instagram.com/kristygor

Нещодавно дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська показала, як зав'язалися їхні стосунки.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття