Лайм

Джонні Депп обіймався з українкою і виступив на фоні синьо-жовтого прапора у Німеччині

Актор підтримує Україну

Поки росіяни брехали про те, що Джонні Депп має намір приїхати до них "на екскурсію", актор та музикант продовжує підтримувати Україну. Чергове свідчення цього – концерт його гурту Hollywood Vampires у німецькому місті Штутгарт.

Під час виступу музикантів на сцені позаду них з'явився синьо-жовтий український прапор. Також Депп зустрівся зі своєю шанувальницею, українською художницею з Маріуполя Іриною Федоренко. Про це написало видання Bild, наголосивши на тому, що 60-річний Депп охоче обіймався з ефектною білявкою.

Читайте також: ЗМІ повідомили про госпіталізацію Джонні Деппа: що відомо про його стан.

Фото: Facebook - Iryna Fedorenko

Федоренко розповіла журналістам, що темою її розмов із Деппом була Україна. Сама жінка втекла до Мюнхена з рідного Маріуполя у березні 2022 року разом із 15-річним сином та 67-річною матір'ю.

"Напередодні були російські фейкові новини. Говорили, що Джонні гратиме з групою в Росії і навіть транслювали його "відеозвернення". Звичайно, це неправда. Ми говорили про Україну та нашу реакцію на фейкові новини з Росії, - сказала Федоренко. - Після нашої розмови під час виступу на сцені вивісили з'явився український прапор".

Читайте також: Як летить час: Джонні Депп та інші знаменитості, які святкують 60-річчя у 2023 році.

Фото: Facebook - Iryna Fedorenko

До речі, прапор України не вперше з'являється на виступі Hollywood Vampires – гурту Джонні Деппа та Еліса Купера. У червні 2023 року на концерті в Болгарії музиканти вже висловлювали підтримку нашої країни таким символічним способом.

"Така підтримка є дуже важливою для нас, вона допомагає нам морально, і я їм за це дуже вдячна", - додала українка.

Відомо, що Ірина Федоренко давно є прихильницею Джонні Деппа та малювала його портрети понад 20 років. Жінка впевнена, що їм ще доведеться зустрітися.

Фото: Facebook - Iryna Fedorenko

Раніше гурт Scorpions розгорнув прапор України на концерті в Берліні.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа