Лайм

Творці "Голосу країни" відповіли на закиди, що на зйомки шоу витрачають державні кошти

Прем'єра сезону вже цієї осені

Телеканал "1+1" готує до показу новий сезон шоу "Голос країни". Через війну зйомки вокального проекту відбуваються в Польщі, яка стала головним другом України у боротьбі з російським агресором.

Читайте також: Катя Осадча розсекретила, коли стартує європейський сезон "Голосу країни".

Напередодні у Варшаві завершили знімати перший етап "Голосу країни-13", про що творці шоу розповіли на сторінці в Instagram. У пості тренери музичного проекту Юлія Саніна, Надя Дорофєєва, Іван Клименко та Артем Пивоваров діляться своїми враженнями від "сліпих прослуховувань".

Фото: instagram.com/1plus1_ua

У коментарях розгорнулося бурхливе обговорення доцільності зйомок розважального контенту під час війни. Окрім цього, творців шоу звинувачують у тому, що вони витрачають державні кошти на проект.

"Бракує слів! Військовим на зарплату, обмундирування, дрони та автівки грошей в державі немає, а на цю хрень знайшлися?" , - обурилася одна із підписниць.

Читайте також: Юрій Горбунов після скандалу у мережі відмовився від державних коштів на зйомки серіалу.

Фото: instagram.com/1plus1_ua

"Фінансування та створення нового сезону "Голосу країни" відбувається завдяки польським партнерам" , - відповіли на закиди автори вокального проекту. І додали, що "цей сезон став можливим саме завдяки запрошенню та сприянню польської сторони" .

Фото: instagram.com/1plus1_ua

Підписниця подякувала за уточнення, проте вважає, що під час війни розважальні шоу не доречні. У цьому її підтримали більшість українців.

"Питання не лише у фінансах, а й у цілісності народу. А ці розваги це як плюнути в обличчя бійцям. Дуже великий контраст життя";

"Якщо чесно, то не до співів, адже щодня лунає "Пливе кача..." з усіх куточків України";

"Такі шоу зараз дратують! В нас війна, може ви не в курсі? Перенаправте ці розважальні енергії в корисне русло, або краще десь заховайте цих "зірок" щоб ми їх не бачили. Це демотивація бійцям іти в окоп! За що вони воюють? Щоб інші пісні співали і хлопали і долоні? Ми з такою об'єднаннаністю не переможем ворога".

Фото: instagram.com/1plus1_ua

Фото: instagram.com/1plus1_ua

Фото: instagram.com/1plus1_ua

Фото: instagram.com/1plus1_ua

Фото: instagram.com/1plus1_ua

Раніше на "Голосі країни" показали сцену 13 сезону та розкрили деталі шоу.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео