Лайм

Використали обличчя: колишній лейбл Вельбоя зробив його дипфейк для відео

Скандал між артистом та його експродюсерами триває

Після того, як Антон Вельбой відмовився співпрацювати зі своїм лейблом Papa music, між ними почалася публічна ворожнеча. 23-річний виконавець хітів "Гуси" та "Вишні" називав продюсерів "рекетирами з 90-х" і натякав на їхні зв'язки з Росією. Ті у свою чергу вирішили подати позов до суду та погрожували артисту величезним штрафом.

Читайте також: Продюсери Вельбоя назвали суму, яку співак заборгував їм після порушення контракту.

Фото: https://www.instagram.com/a.wellboy/

Днями Papa music здивували ще одним скандальним кроком: опублікували в TikTok wellboy.music відео, де він нібито танцює та співає пісню "Пустоцвіт". У коментарях люди звернули увагу на те, що обличчя виконавця виглядає неприродно, і незабаром сам Антон підтвердив виданню "Слух", що це був не він.



Таким чином Papa music використали дипфейк співака, підставивши його обличчя до чужого тіла за допомогою штучного інтелекту. За словами Вельбоя, зараз він не має доступу до свого облікового запису в TikTok, а лейбл нібито не мав права робити та публікувати його дипфейк.

Читайте також: Канал СТБ відклав показ серіалу через скандал із заміною актора на дипфейк.

Колишній продюсер Вельбоя Антон Тріплов заявив музичному виданню, що лейбл має право на використання "фото, відео, музичних матеріалів і торгової марки Wellboy". Також він додав, що днями відбулося перше слухання за позовом проти співака, і хоча вони пропонували "мирно врегулювати питання", Антон їм "не відповів".

Фото: https://www.instagram.com/triplov/

"Антон Вельбой продовжує використовувати наші пісні на приватних вечірках, корпоративах. Наші представники всі порушення фіксують. Так, наприклад, ми знаємо, що у серпні Антона запросили виступити в Польщі на EASY BUSY FEST, організатором якого є компанія VPISKA, де Антон збирається виконувати пісні, що належать PAPA music. Про це ми повідомили організаторів заходу, але вони ігнорують це питання, посилаючись на те, що зробили Вельбою передоплату за виступ", - йдеться у заяві.

Схожий конфлікт свого часу виник у Віталія Козловського та Ігоря Кондратюка. Колишній продюсер відповів, чи пробачить співакові борг після його мобілізації.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності