Лайм

Півроку без вихідних: Злата Огнєвіч зустрілася з татом, який рятує українських бійців

Співачка показала фото рідної людини

Батько Злати Огнєвіч – військовий хірург, і з початку повномасштабної війни рятує життя українських захисників. Леонід Бордюг півроку працював без вихідних, а днями його відпустили до Києва відвідати рідних. Радісною звісткою у соцмережах поділилася його зіркова дочка.

В Instagram-історіях співачка опублікувала фотографію усміхненого тата, який позує на тлі столичних висоток, і написала: "Тато приїхав. Півроку без вихідних. Поранені. Ночі без сну. Дуже ним пишаюся". Скільки чоловік пробуде у відпустці Огнєвіч не уточнила.

Читайте також: Він - чоловік своєї країни: Злата Огнєвіч розповіла про небезпечну роботу батька.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Відомо, що у квітні минулого року тато Злати Огнєвіч вирушив із Києва до Харкова допомагати пораненим бійцям. У липні артистка розповідала, що батька перевели в інше місце, проте не стала уточнювати, куди саме.

"Мій тато зараз оперує поранених. Де саме - сказати не можу, тому що з Харкова його з іншим лікарем перевели в інше місце. І це рішення тата я повністю підтримую та поважаю", - розповідала співачка підписникам свого блогу.

Вона додала, що дуже боїться за тата, бо "знає те, що не може тут говорити". Водночас артистка в усьому підтримує свого батька і дуже ним пишається.

Леонід Бордюг розповідав, що травми, які отримують люди у звичайному житті, і травми, які отримують військові на фронті, навіть не можна порівнювати. За словами медика, до цього звикнути неможливо.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Нещодавно Злата Огнєвіч випустила кліп "Янгол", в якому показала батьків та вагітну сестру.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування