Лайм

Де живе і як змінилася Ірина Поплавська - зірка серіалу "Моя улюблена Страшко"

Дівчина не покинула акторську діяльність

Акторка Ірина Поплавська, яка зіграла роль Насті Глушко у серіалі "Моя улюблена Страшко", на початку повномасштабного вторгнення разом із мамою виїхала до Німеччини. Перебратися саме до цієї країни дівчина вирішила через те, що там у неї вже більше 10 років мешкає сестра. Окрім цього, є й інші причини, через які знаменитість поки залишається за кордоном.

Як зараз живе Ірина Поплавська, чим займається у новій для себе країні та чи планує повертатися на Батьківщину - читайте далі на theLime.

Читайте також: Акторка серіалу "Моя улюблена Страшко" з гумором згадала, як знімали постільну сцену.

Ірина Поплавська у ролі Насті ГлушкоФото: instagram.com/icedevka

У коментарі "ЖВЛ" акторка розповідала, що хотіла виїхати з самого початку великої війни, проте знадобився якийсь час, аби вмовити маму. "Я взагалі хотіла поїхати одразу, як почалась війна. Мені дуже страшно було, і я ніяк не могла просто вмовити маму поїхати теж. А потім я пам'ятаю, коли почали бомбити атомну електростанцію в Енергодарі, от тоді мене прям дуже сильно накрило. Я всю ніч не могла спати", - поділилася Ірина.

Згодом, вже будучи у Німеччині, Поплавська перебралася до Берліну, оскільки там з’явилася можливість реалізовувати акторські здібності. "Ми обрали Німеччину, бо тут у мене живе тітка вже 12 років. Ми одразу поїхали не в Берлін, а були на півночі Німеччини. А потім я просто побачила, що в Берліні є проекти різні для українських акторів, тобто, що намагаються підтримувати, робити щось про війну, і через це в тому числі я поїхала туди", - сказала дівчина.

Фото: instagram.com/icedevka

Більше того, Поплавська навіть встигла там взяти участь у одній із вистав, яка, за її словами, є рефлексією на тему війни: "Я поїхала сюди, ось і саме в такому проекті для українських акторів брала участь. Ми навіть ще будемо показувати цю виставу. Там задіяні німецькі актори, українські актори. Вийшла така собі вистава-рефлексія на тему війни. Вона йде трьома мовами: англійською, німецькою та українською".

Читайте на тему: Акторка серіалу "Моя улюблена Страшко" показала, як виглядала в дитинстві: архівне відео Ірини Поплавської.

До рідної України знаменитість готова повернутися, але тоді, коли буде можливість працювати. Також вона зізнається, що хоче приїхати сюди, аби побачитися із близькими людьми.

"Я не кажу, що я ніколи не повернусь і точно буду тут - взагалі такого немає. І якоїсь впевненості у тому, що буде завтра і якогось чіткого плану дій - його теж немає, - каже виконавиця ролі Насті Глушко. - Якщо після війни, коли буде безпечно і коли буде можливість продовжувати займатись своєю професією, звісно, я повернусь. А так… Ну, після війни я б точно приїхала з усіма побачитись".

Фото: instagram.com/icedevka

Легше пережити тугу за домом акторці допомагають друзі та знайомі у Берліні: "У мене саме в Берліні багато знайомих і друзів, і це мене дуже підтримує. Я зрозуміла, що якби у мене не було можливості сходити з кимось побачитись, поговорити рідною мовою, було б дуже важко".

Поплавська також ділилася, що пережила період, коли навіть зверталася за допомогою психолога. Проте, як каже дівчина, згодом деприсивний стан минув і наразі ситуація змінилася у кращу сторону. "Був час, коли я була в дуже якомусь депресивному стані… на фоні постійно це було, і була дуже вразливою. Навіть зверталась до психолога, але зараз вже якось трошки легше в цьому сенсі".

Фото: instagram.com/icedevka

Прокоментувала Ірина і те, чи не боїться, що надалі її асоціюватимуть із роллю Насті Глушко і пропонуватимуть лише подібні ролі. Як виявилося, Поплавська про це не турбується, адже зізнається, що у реальному житті дуже мало людей змогли впізнати у ній виконавицю головної ролі у серіалі "Моя улюблена Страшко".

"Я не можу сказати, що мене от моєму вигляді, як Іра виглядає, впізнавало прям супер багато людей. Впізнавали, але це було дуже рідко. Знаючи ситуацію, яка зараз взагалі в кіноіндустрії в Україні, то важко робити якісь висновки на рахунок того, як мене сприймають. Тому ні, я не думаю, що це якось мені може завадити", - говорила акторка.

Читайте на theLime: Акторка серіалу "Моя улюблена Страшко" Ірина Поплавська назвала свої улюблені фільми.

У соцмережах українка дійсно публікує фото, за якими у ній важко впізнати Настю Глушко. У реальному житті Поплавська обходиться без кучерявого волосся, круглих окулярів та неординарного стилю, які мала її головна героїня. Натомість Ірина має коротку стрижку, на знімках позує з мінімальною кількістю макіяжу, а також не боїться демонструвати підписникам сміливі фото.

Фото: instagram.com/icedevka

Фото: instagram.com/icedevka

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію