Лайм

Янгол-охоронець мій: Віктор Павлік зворушив віршем до покійного сина у річницю його смерті

Онкологію у хлопця діагностували у жовтні 2018 року

7 серпня 2023-го виповнилося рівно три роки, як пішов з життя син співака Віктора Павліка Павло. Життя 21-річного хлопця забрала онкологія після кількох років щоденної боротьби та численних курсів променевої та хіміотерапії.

В річницю смерті сина артист поділився у соцмережах зворушливим дописом. В Instagram він оприлюднив спільне фото з Павлом, а також присвятив йому щемливі рядки. Зокрема, виконавець опублікував рядки з пісні "Мій янгол", яку присвятив пам’яті хлопця через кілька місяців після його смерті.

Читайте також: Є ризик раптової смерті: Віктор Павлік шокував дружину новиною про хворобу.

Фото: instagram.com/viktorpavlik

"Мене ти бачиш з неба щохвилини ...

Приходиш в сни з недоспаних ночей,

Так пахнеш цвітом вишні і калини ...

І як в дитинстві линеш до грудей…

Твій номер телефону не стираю,

До тебе в рай, синочку, додзвонюсь ...

На нашу зустріч з вірою чекаю…

За тебе Богу кожен день молюсь….

Сину, сину, я тебе кохаю …

Усім серцем обіймаю я,

Найдорожчий …-Золотий… Чекаю ...

Янгол-охоронець мій….", - йдеться у підписі до архівного кадру.

У коментарях під постом колеги та шанувальники підтримали Павліка. Вони зазначили, що публікація артиста розчулила їх та довела до сліз. Також дехто поділився власними спогадами про Павла та написали, що хлопець був хорошою людиною.

Нагадаємо, у жовтні 2018 року у Павла Павліка діагностували саркому, рак хребців. Після встановлення діагнозу він почав тривалу боротьбу із хворобою. За кілька років хлопець пройшов близько 18 курсів хіміотерапії, а також курс променевої терапії. Постійне лікування та нагляд лікарів не допомагали, з травня 2020 року йому ставало все гірше.

У червні того ж року Павло припинив лікування, пояснивши це заявою, що хоче аби його організм відновився після препаратів та самостійно спробував боротися із хворобою. Наприкінці липня хлопець потрапив до лікарні, а 7 серпня 2020 року його мама Лариса Созаєва повідомила про смерті сина.

Фото: instagram.com/viktorpavlik

Читайте на тему: Син Віктора Павліка Олександр розповів про дитячу образу на батька: У 15 років моє серце складалося на 75% з каменю.

Павла Віктору Павліку народила його третя дружина Лариса Созаева. Пара прожила разом 18 років. У музиканта також є 37-річний син Олександр від першого шлюбу і 34-річна дочка Христина від другого.

Нині він одружений вчетверте на своїй концертній директорці Катерині Репяховій, яка молодше за нього на понад 20 років. 15 червня 2021 року дівчина народила артистові сина, якого назвали Михайлом.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про співака Baby Lasagna з Хорватії, якому прогнозують перемогу на "Євробаченні-2024"

Baby Lasagna претендує на перемогу у Євробаченні-2024 за прогнозами букмекерів - що відомо про артиста та його конкурсну пісню

У Мальме проходить "Євро­­бачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Найособливіший секрет: Ірина Федишин натякнула на третю вагітність у новому кліпі

Ірина Федишин втретє вагітна - співачка розсекретила свою вагітність у новому кліпі та показалася разом з чоловіком - відео