Лайм

Мама чотирьох дітей: 50-річна Гайді Клум вразила бездоганною фігурою у бікіні

Знаменитість виглядає стрункою та спортивною

Все більше знаменитих жінок своїм прикладом доводять, що вік - лише цифра в паспорті. Раніше своїми бездоганними формами похвалилася 54-річна Дженніфер Лопес, а тепер фігуру у купальнику показала німецька супермодель Гайді Клум.

50-річна Клум вирушила на відпочинок в Італію зі своїм чоловіком, 33-річним музикантом Томом Каулітцем. Жінка опублікувала в Instagram фотографію у бікіні, і користувачам мережі залишається лише дивуватися, що вона є мамою чотирьох дітей.

Читайте також: Гайді Клум та її 19-річна донька Лені знялися у фотосесії в мереживній білизні: фото.

Фото: https://www.instagram.com/heidiklum/

"Внутрішньо я відчуваю, що мені 25, - розповідала знаменитість. - Моєму чоловікові 33 роки, і я знаю, що в мене більше енергії, ніж у нього!"

Раніше Гайді Клум поділилася секретом своєї підтягнутої фігури. Багато в чому вона завдячує різноманітним видам спорту, якими любить займатися. Згідно з журналом Celeb Health Magazine, Клум займається тенісом, йогою, пілатесом, круговими тренуваннями та стрибками на батуті, і це лише деякі з її активностей. Також Гайді любить плавати і частіше бігає на свіжому повітрі, аніж на біговій доріжці.

Фото: https://www.instagram.com/heidiklum/

В інтерв'ю журналу Women's Health вона розповіла, що проводить багато часу на вулиці разом із дітьми. Сім'я катається на велосипедах і ходить у походи, що теж впливає на зовнішній вигляд моделі.

Читайте також: Гайді Клум з'явилася на червоній доріжці у сукні від українського бренду: фото яскравого образу.

Окрім фізичних навантажень, Гайді Клум стежить за харчуванням: вона п'є багато води, їсть повільно та невеликими порціями, останній прийом їжі – до 18:00, уникає вуглеводів та включає до свого раціону багато овочів і фруктів. Знаменитість зізнавалася, що у подорожі обов'язково бере свої власні закуски, такі як сирий мигдаль чи морські водорослі.

Фото: https://www.instagram.com/heidiklum/

Вдома у Клум є город, і вона любить готувати з домашніх овочів та фруктів. При цьому Гайді вважає, що важлива поміркованість, а не повна відмова від "нездорової їжі". Модель зізналася, що час від часу дозволяє собі картоплю фрі та чизбургер.

Фото: https://www.instagram.com/heidiklum/

Справжня красуня у 50 років: у мережі обговорюють зовнішність першої леді Південної Кореї.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

"Євробачення 2023", яке проходило у Британії від імені України, отримало премію BAFTA TV

Євробачення 2023, яке було у Британії від імені України, здобуло премію BAFTA у номінації Найкраще шоу у прямому ефірі

Олена Зеленська відвідала Белград: подробиці візиту та образ першої леді

Зеленська разом із Кулебою відправилася з робочою поїздкою у Белград - яка ціль візиту та як виглядала перша леді

Буде власність нашого сина: Квіткова розповіла про поділ майна після розлучення з Добриніним

Даша Квіткова і Нікіта Добринін після розлучення поділили все порівну - колишні закохані планують купити квартиру сину Леву