Лайм

Юрій Горбунов на початку війни таємно виїздив на елітний курорт в Іспанії, - ЗМІ

Телеведучий поки що не коментував новий скандал

Після того, як Юрій Горбунов відмовився від державних коштів на зйомки серіалу "СМТ Інгулець", навколо нього спалахнув новий скандал. Видання "Цензор.НЕТ" опублікувало документ, нібито наданий прикордонниками Молдови. У ньому зазначено, що 1 березня 2022 року 52-річний телеведучий перетинав кордон Молдови та Євросоюзу разом із синами Данилом та Іваном.

Джерело повідомило журналістам, що 26 березня Горбунов знову перетнув молдовський кордон - цього разу один. Він вирушив на елітний курорт в іспанському місті С'Агаро, і ця подорож нібито була не єдиною.

Читайте також: Після скандалу із серіалом Юрій Горбунов вирішив віддати військовим свій орден "За заслуги".

Фото: Цензор.НЕТ

На яких підставах Горбунов виїжджав із України, невідомо. Продюсеру та телеведучому ще немає 60 років, а у шлюбі з Катею Осадчою у нього лише двоє дітей віком до 18 років. Падчерка Горбунова від першого шлюбу Ксенія – доросла жінка, її власній доньці вже більше 10 років.

"Цензор.НЕТ" повідомив, що Горбунов не став відповідати на їхній запит про коментар. За інформацією джерел, виїжджати з України телеведучий міг по "зеленці".

Фото: instagram.com/gorbunovyuriy

Цікаво, що раніше Юрій Горбунов говорив, що не зміг би виїхати за кордон під час війни. Про це він сказав в інтерв'ю Славі Дьоміну, коментуючи вчинок Влада Ями.

"Я взагалі не знаю, як люди ставитимуться до наших колег у такій ситуації. Мені здається, люди вибачать це. Але як можна говорити Владу, чи правий він, чи ні? З погляду громадянської позиції, можливо, ні. З погляду захисту сім'ї та власної персони - напевно, так", - говорив він.

Раніше Горбунов розповів, що йому пропонували пост міністра культури, від якого він відмовився.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків