Лайм

Маша Єфросиніна жорстко відповіла Остапчуку, Буше і Позитиву, які оцінюють жінок по голеним ногам

Телеведуча прокоментувала скандал

Володимир Остапчук разом із гостями свого YouTube-шоу "Мекнув - питайте" Позитивом і Богданом Буше отримали хвилю хейту після заяв про те, що дівчина не може бути "на 10 з 10", якщо у неї на тілі є волосся. Ведучий спробував виправдатися за свої висловлювання, але йому це не допомогло – скандал став головною темою обговорення та обурення у соцмережах. Не пройшла повз й телеведуча Маша Єфросиніна.

Читайте також: Я не святий: Остапчук відповів на звинувачення у проведенні вечірки з росіянами.

У своєму дописі знаменитість заявляє, що вона сама вирішує, як їй виглядати і що з собою робити, і нічия думка не вплине на те, де їй робити епіляцію, як одягатися і коли народжувати дітей.

Машу Єфросиніну обурила ситуація Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"Де хочу, там і голю себе, а не тому, що маю це для когось робити. Як хочу, так і стрижуся, а не тому, що маю підходити під чийсь типаж. Який настрій, так і одягаюся, а не так, як має одягатися жінка в моєму віці. Коли хочу, тоді і вагітнію, а не тому, що маю встигнути до певного віку. Не хочу, не вагітнію. Як хочу, так і виглядаю, а не так, як має виглядати на чиюсь думку", - написала вона в Instagram.

За словами Єфросиніної, кожна дівчина для себе і є "10 з 10", поки не з'являються "вилупки", які починають розповідати їй, що з нею не так.

"Для себе, дівчата, кожна з нас і є 10 з 10. І була б завжди, якби не вилупки, які все наше життя вважають за потрібне вказувати на те, що щось в нас не так", - зазначила ведуча.

Кадр з випуску "Чоловіки про жінок" Фото: YouTube

Далі вона звернулася до "даватєлєй порад" Остапчука, Позитива та Буше, не називаючи їхніх імен.

"Тож, шановні даватєлі порад як має виглядати жінка, щоб ви її якось там оцінили, ось моя вам порада - спершу візьміть сантиметри, та позамірюйте собі те, що дуже добре пояснить вам, чому саме там наразі перебувають ваші мізки. Бо "маєш бути" мені може сказати лише одна людині в цьому житті. Це я сама", - резюмувала телеведуча.

Читайте також: 4 місяці лежала в лікарні: співачка Марина Круть показала чесні фото наслідків важкої травми.

Нагадаємо, у новому випуску проекту Остапчука "Мекнув - питайте" ведучий, співак та блогер обговорювали волосся на тілі жінок, і "ок" це чи "не ок".

"Це не ок", - категорично заявив Позитив. "Мені взагалі не ок, - обурився Остапчук. - Я вважаю, що дівчина має бути поголена скрізь". "Без депіляції вона не може бути 10 із 10, - висловився Буше. - А те, що вона так вважає, - вибачте!".

Раніше Володимир Остапчук потрапив у скандал через участь у розв'язній вечірці у День пам'яті жертв Голодомору. Пізніше шоумен вибачився за те, що причетний до "блогерської голодної туси".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття

Український гуморист назвав причину, чому його не взяли до лав ЗСУ

Володимир Жогло не зміг потрапити на фронт через проблеми зі здоров'ям - гуморист та шоумен розповів, як ходив до військкомату

Яким був перший півфінал "Євробачення-2024", в якому виступила Україна: відео найкращих номерів

Після першого півфіналу у фінал "Євробачення-2024" пройшли 10 учасників, серед яких alyona alyona та Jerry Heil - відео виступу України 7 травня