RU  UA

Дізнатися

Melovin розповів, хто з учасників "Євробачення-2023" нещиро підтримав Україну

Випливла неприємна правда

Публічна підтримка України закордонними знаменитостями не завжди виявляється щирою. У цьому переконався співак Melovin, який поспілкувався із представником Молдови на "Євробаченні-2023" Пашею Парфені.

Українським журналістам Парфені розповідав, що його бабуся родом із Вінниці, і під час повномасштабної війни багато його родичів та друзів перебувають в Україні. "Вони борються, вони долають багато труднощів. Молдова - маленька країна, але з великим серцем. Ми завжди готові вам допомогти. З 2014 року я завжди всім серцем вас підтримую", - говорив співак.

Читайте також: Трималася осторонь: переможниця "Євробачення-2023" Loreen відмовилася підписати прапор України.

Парфені з представниками України TVORCHI Фото: https://www.instagram.com/pashaparfeni/

У розмові з Melovin'ом на Євровечірці у Лондоні артист показав зовсім інше ставлення до українців.

"Коли ми почали спілкуватися, я розповідав про тривалу дискримінацію української мови в Україні. Я згадав, як в Одесі в школі по приколу перейшов на українську мову, і мені сказали: "Перейди назад, що ти на цій свинячій розмовляєш". Я пам'ятаю, коли було соромно говорити українською в Одесі. Він слухав-слухав, і тут я чую російський наратив: "Та що вам там забороняли. Вам нічого ніколи не забороняли. От коли у вас дозволять канабіс, тоді й поговоримо, яка ви вільна країна". Нас ніби облили окропом, ми нічого не зрозуміли. І наступна фраза прозвучала: "Я взагалі переживаю, щоб українці не зазналися", - розповів співак у програмі "ЖВЛ".

"Це було страшно некрасиво, - додав він. - Був дуже неприємний момент, коли я встав, сказав "на добраніч" і пішов звідти".

Фото: https://www.instagram.com/melovin_official/

Melovin зізнався, що не розповідав про цю ситуацію під час "Євробачення-2023", щоб його не звинуватили в "підтасовуванні" результатів проти Молдови. Крім того, він не відкидає, що знову спробує себе в українському Нацвідборі, щоб потрапити на "Євробачення-2024".

Раніше продюсер TVORCHI розповів, як представників України на "Євробаченні-2023" бойкотували у Європі.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Виктор Розовый вышел на связь в соцсетях и рассказал о своем состоянии после тяжелого ранения головы - комик показал фото из больницы

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Когда финал "Евровидения-2024" и под каким номером выступят alyona alyona и Jerry Heil - где смотреть выступление Украины в финале

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитрия Монатика в Киеве остановили представители ТЦК и проверили документы - певец прокомментировал ситуацию - видео