Лайм

Не хотіла мене бачити: Надія Матвєєва розповіла, як мама не прийняла її молодшого коханого

Телеведуча поділилася особистим досвідом

Надії Матвєєвій 54 роки, вона двічі розлучена, а її коханий чоловік, про якого телеведуча вперше розповіла у 2022 році, значно молодший.

"Він молодший на 20 років. Я з цим табу жила. Я вважала, що такі стосунки не мають сенсу. Навіщо ці проблеми? Але мої стереотипи зруйновані життям, я дозволила цьому трапитися і отримую від цього задоволення", - говорила знаменитість у програмі Григорія Решетника "Ти як?"

Читайте також: Не лише Віктор Павлік із дружиною: відомі пари з великою різницею у віці.

Фото: https://www.instagram.com/nadezhda_matveeva_nadya/

Матвєєва і раніше говорила, що мама та 25-річний син Владислав із недовірою сприйняли її роман. Тепер в інтерв'ю Славі Дьоміну вона розповіла, що стосунки з великою різницею у віці стали причиною сильного скандалу з рідною людиною.

"Досі соромно, що стався конфлікт із мамою під час війни. На початку війни ми всією сім'єю зустрілися, і мама в такому емоційному важкому стані намагалася вплинути на моє особисте життя. Їй не подобалося дуже сильно. Були скандали, мама не хотіла з мною говорити, не хотіла мене бачити", - зізналася телеведуча.

Фото: "Ти як?" - СТБ

Спочатку дорікання були на рівні "щось не подобається", але коли сім'я жила в одному будинку, і всі перебували у важкому емоційному стані, конфлікт досяг апогею. При цьому сварка з мамою допомогла Матвєєвій вийти із співзалежних відносин, у яких вони перебували.

Читайте також: Дорофєєва, Дантес та інші зірки, які розлучилися і знайшли нове кохання під час війни.

"Зараз я розумію, що ця складна ситуація, і той мій сором, і почуття вини, і безпорадність, і ті страшні емоції, які пережила мама, призвели до важливого моменту мого життя. Сепарації. Я визнаю, що я, як доросла жінка, була дуже пов'язана з мамою. У нас буже тісні стосунки, і це, певною мірою, не було схоже на стосунки дорослих людей. Я цього не усвідомлювала, - говорить Матвєєва. - Є таке поняття, як співзалежність, і ми були співзалежні. Це через дитинство. Сім'я алкоголіка (батька Матвєєвої - прим. ред.) - це завжди співзалежність. І через цей конфлікт я це зрозуміла".

Зараз Надія Матвєєва вдумливо підходить до стосукнів зі своїм коханим.

"Сподіваюся, у нові стосунки я не взяла очікування, що інша людина повинна їх виправдовувати. Чим дорослішою я стаю, тим більше розумію, що людина не будуватиме своє життя так, щоб задовольнити мої потреби", - висловилася вона.

Раніше Надія Матвєєва пояснила, чому не відмовляла єдиного сина йти в ЗСУ.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків