Лайм

Не тільки Дорофєєва і Кацурін: хто з зірок розлучився і знайшов нове кохання під час війни

Вони щасливі з іншими партнерами і багато хто цього не приховує

Повномасштабне вторгнення РФ кардинально змінило життя українців. Війна вплинула на всі сфери життя людей, зокрема й стосунки. За майже півтора року в Україні зросла кількість розлучень, у тому числі й зіркових. Водночас збільшилася цифра нових сімей. Багато хто не хоче витрачати час на заліковування серцевих ран, а майже одразу вступають у нові стосунки. theLime вирішив згадати, хто зі знаменитостей розлучився і знайшов нове кохання за цей період. Найбільш обговорюваною парою стали Надя Дорофєєва і Володимир Дантес та їхня заплутана історія.

Надя Дорофєєва і Володимир Дантес

Пара артистів оголосила про розлучення після 11 років стосунків 18 березня 2022 року. Майже одразу після розриву стосунків колишнє подружжя збудувало особисте життя: Дорофєєва вийшла заміж за ресторатора та колишнього друга сім'ї Мішу Кацуріна, а Дантес зустрічається з його екс-дружиною та матір'ю двох дітей Дашею Кацуріною.

Читайте також: Пропозицію робив двічі: Дорофєєва розповіла, як погодилася стати дружиною Кацуріна.

Надя Дорофєєва та Міша Кацурін Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Володимир Остапчук та Христина Горняк

Телеведучий та нотаріус, які одружилися у жовтні 2020 року, минулого літа перестали показувати один одного в соцмережах та почали жити окремо. Через короткий час шоумен завів роман із 23-річною журналісткою Катериною Полтавською, з якою невдовзі одружився. Його колишня дружина не поспішає посвячувати громадськість у подробиці особистого життя, але натякає, що живе з чоловіком, в якого "майже закохалася".

Володимир Остапчук та Катерина Полтавська Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Тарас Цимбалюк

У червні 2022 року Тарас Цимбалюк повідомив про розлучення з Тіною Антоненкою, з якою був разом 4 роки. Незабаром актор зізнався, що розрив із дружиною переживає досить важко. Проте вже наприкінці листопада шанувальники та ЗМІ почали підозрювати, що у зірки серіалу "Спіймати Кайдаша" з'явилася нова дівчина. Незабаром артист розсекретив кохану – нею виявилася власниця ресторану у Києві Fish Fetish та бренду одягу GOT'S label Світлана Готочкіна.

Читайте також: Насолоджуємось побутом: Тарас Цимбалюк розповів про стосунки зі Світланою Готочкіною.

Тарас Цимбалюк та Світлана Готочкіна Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk

Валерій Харчишин

Про розлучення Валерія Харчишина та Юлії Кузьмінської стало відомо у травні 2022 року. Пара прожила у шлюбі 13 років. Фронтмен гурту "Друга ріка" розповідав, що стосунки з дружиною дали тріщину після того, як вони дізналися про невиліковну хворобу їхнього сина. Валерій та Юлія почали дбати про хвору дитину і зовсім забули один про одного. Музикант тоді зізнавався, що вже живе з новою обраницею. Ім'я коханої артист розкривати не поспішає, але в мережі подейкують, що це відома журналістка Яніна Соколова.

Валерій Харчишин та Яніна Соколова Фото: instagram.com/valeriy.kharchyshyn_dr

Сергій Лещенко та Анастасія Топольська

Український політик та журналіст Сергій Лещенко розлучився з Анастасією Топольською (DJ NASTIA) у листопаді 2022-го після п'яти років шлюбу. Діджейка одразу показала свого нового обранця. Чоловіка звуть Стеф, він музичний продюсер Stef Mendesidis та родом з Нідерландів. З ним Анастасія, схоже, була знайома до оголошення про розлучення з політиком. На це вказують спільні фото пари в Instagram.

Анастасія Топольська та Стеф Фото: instagram.com/nastia.dj

Дмитро Ступка та Поліна Логунова

Дмитро Ступка та Поліна Логунова розлучилися через 6 років шлюбу. Після розриву з актором модель переїхала до США та досить швидко налагодила особисте життя. У травні минулого року блогерка розповідала, що готується до весілля з американцем на ім'я Джордж. Обранець Логунової розлучений, має двох синів і є успішним бізнесменом, що не може не тішити Поліну, для якої фінансовий стан чоловіка, за її словами, дуже важливий.

Поліна Логунова з новим обранцем Фото: instagram.com/polinalogunova

Костянтин Войтенко

У жовтні минулого року стало відомо, що Костянтин Войтенко розлучився з дружиною Валентиною, у шлюбі з якою був 7 років та виховує 6-річну доньку Емілію. Не минуло й півроку, як зірка серіалів "Село на мільйон" та "Коли ми вдома" представив публіці свою нову дівчину. Його обраницею стала Наталія Камінська – дизайнерка та власниця бренду одягу.

Читайте також: Дружина Кості Войтенка з "Танців з зірками" заявила про брехню на проекті: Про мене брешуть на національному ТБ.

Костя Войтенко та Наталія Камінська Фото: instagram.com/constantine.voytenco

Читайте також у нашому матеріалі, в чому виходили заміж українські зірки: фото найкрасивіших суконь.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо