Лайм

За дітей платять: Мірошниченко розповів, скільки коштує стати в чергу на усиновлення немовляти

Шоумен озвучив вражаючі подробиці

Ведучий та багатодітний батько Тимур Мірошниченко, який раніше розповів про складнощі усиновлення дитини, цього разу озвучив суму, яку потрібно заплатити, щоб стати в чергу. Так, щоб стати прийомними батьками для здорової та новонародженої дитини з дитячого будинку, майбутнім опікунам доведеться заплатити близько 50 000 євро.

Детальніше про це шоумен розповів у відвертому інтерв'ю Маші Єфросиніній. За його словами, "дана схема вже є добре відпрацьованою на всіх рівнях".

Читайте також: У нього було інше ім'я: Тимур Мірошниченко з дружиною розповіли, чому переназвали прийомного сина.

Тимур Мірошниченко з родиноюФото: instagram.com/timur.miroshnychenko

"За дітей платять. За те, щоб стати в чергу за здоровою та новонародженою дитиною - 50 тисяч євро. Ти платиш комусь. Нам не озвучували, тому що розуміли, що ми всім розкажемо, але сотні людей написали Інні в Instagram, які платили, але не можуть публічно говорити. Тому що вони співучасники процесу. Схема вже відпрацьована на всіх рівнях", - пояснив Мірошниченко.

Найбільше, як розповів ведучий, заробляють на дітях, які вже у відповідних закладах, інтернатах та будинках сімейного типу. Наприклад, коли родина або окрема особа бере на виховання та спільне проживання не менше ніж 5 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, то отримує за це компенсацію від держави.

"Життя однієї дитини в закладі дитячому обходиться державі дорого, але по факту дитина банан у житті не бачила. На одну дитину "райдер" життя - це колосальні гроші, які виділяє держава, а в реальності - дитина яблуко по святах їсть, а банан бачить на картинці. На цій вертикалі до дитини доходять копійки з тисяч, які виділяються на її проживання", - також говорить чоловік.

Фото: instagram.com/timur.miroshnychenko

Читайте на тему: Виховують трьох і більше дітей: хто з українських зірок є багатодітними батьками.

Нагадаємо, Тимур Мирошниченко з дружиною Інною повністю пройшли шлях процесу усиновлення, і нещодавно стали прийомними батьками для дворічного хлопчика із житомирського дитячого будинку. Малюка пара назвала Марсель.

Ще у період цього шоумен з дружиною наголошували, що після завершення будуть допомагати іншим сім'ям у полегшенні даного питання, а також ділитимуться складнощами, з якими довелося зіштовхнутися.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності