Лайм

Без операції не обійтися: дружина Тимура Мірошниченка розповіла про лікування названого сина

Жінка поділилася подробицями цього етапу

Минулого місяця Тимур та Інна Мірошниченко стали прийомними батьками для хлопчика із житомирського дитячого будинку. Раніше пара розповідала, що Марсель має певні проблеми зі здоров'ям, які пов'язані з його непростим минулим.

Цього разу дружина шоумена поділилася, що на даний момент вони активно проходять обстеження у лікарів, аби отримати потім необхідне лікування. Так, у Instagram-stories Інна Мірошниченко зазначила, що, ймовірно, малюкові доведеться робити операцію. Це стало відомо після того, як вона провела зустріч із педіатром-алергологом, а також консультантом з дитячого харчування. Крім того, хлопчику довелося відвідати низку інших спеціалістів.

Читайте на тему: У нього було інше ім'я: Тимур Мірошниченко з дружиною розповіли, чому переназвали прийомного сина.

Фото: instagram.com/_inna_mi_

"Я вірю в те, що любов і мінімальне втручання, довіра і час зроблять зі "складної дитинки" абсолютно здорового хлопчика. Я молюся про його здоров'я щодня. Але без операції не обійтися", - написала багатодітна мама.

Обраниця Мірошниченка також зауважила, що чимало лікарів не розуміють, які особливості мають усиновлені діти, і через це "приміряють" на них норми тих малюків, які виросли у звичайних сім'ях. Вона наголосила на тому, що важливо розуміти відмінність між такими дітьми.

Читайте також: Дружина Тимура Мірошниченка розповіла про стосунки дітей після усиновлення хлопчика з дитбудинку.

Фото: instagram.com/_inna_mi_

Про проблеми зі здоров'ям у названого сина Мірошниченки вже розповідали раніше. Зокрема, вони говорили, що малюк має чимало діагнозів: відставання у розвитку через важку операцію, викривлену грудну клітину, травми головного мозку, грижу, певні проблеми з очима та вади психологічного характеру.

Також відомо, що хлопчик народився передчасно і його вага при народженні становила лише 1,4 кіло. Біологічні батьки відмовилися від дитини ще у пологовому будинку.

Фото: instagram.com/_inna_mi_

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші