Лайм

Значне відставання в розвитку: Мірошниченко з дружиною розповіли про діагнози названого сина

Пара поділилася цим вперше

Тімур та Інна Мірошниченко стали батьками для хлопчика з дитячого будинку в Житомирі. Дитина не підійшла нікому з потенційних усиновлювачів у своїй області, оскільки має низку проблем зі здоров'ям.

В ефірі "Ранку у великому місті" дружина телеведучого розповіла, що про діагнози малюка вони дізналися одразу - лікар озвучив їх при першій зустрічі. Незважаючи на великий перелік проблем, пара не стала відмовлятися від ідеї взяти хлопчика у свою сім'ю.

Фото: facebook.com/ranok.ictv.ua

"У нього купа діагнозів. Ми, коли слухали від лікаря звіт, то це було пів години. У нього значне відставання в розвитку. Він дуже рано народився з вагою у 1,400 грамів, пролежав у інтенсивній терапії. Також він пережив дуже важку операцію та дуже багато своїх сил витратив на те, щоб просто вижити та досягти певного розвитку", - поділилася Інна.

Читайте також: Син, народжений серцем: дружина Мірошниченка показала фото з хлопчиком, якого вони усиновлюють.

Хлопчику буде два роки, а він носить одяг, який відповідає розміру 9-місячної дитини.

"Крім цього є фізичні вади - грудна клітка викривлена, травми головного мозку, грижа, щось з очима. Можливо, він не заговорить і не розвинеться повноцінно, ніхто не знає", - зазначила сім'я.

Фото: instagram.com/timur.miroshnychenko

Тімур та Інна Мірошниченко давно мріяли стати батьками для дитини-сироти, але остаточне рішення ухвалили, коли розпочалося повномасштабне вторгнення Росії в Україну. Сім'я ще півроку обмірковувала цей важливий крок, готувала своїх дітей, що в них з'явиться братик або сестричка, а потім розпочала процес усиновлення.

Анкету хлопчика подружжя побачило наприкінці травня і одразу зрозуміло, що це їхній син. Вона з'явилася на сайті Мінсоцполітики, оскільки дитина вже вийшла на національний рівень.

Читайте також: Дитбудинки заповнені сиротами: Тімур Мірошниченко поскаржився на труднощі в усиновленні дитини.

"Це означає, що ніхто з кандидатів, які стоять на обліку в Житомирі, не захотів до нього під'їхати. Він нікому не підійшов, - пояснювала Інна. - Будь-хто з кандидатів мав абсолютне право приїхати і подивитися його анкету. При нас тричі дзвонили і питали. Ми вирішили не дзвонити, а сіли і поїхали, бо одразу зрозуміли, що це - наш син".

Фото: instagram.com/_inna_mi_

Дружина ведучого розповідала, що вони з чоловіком люблять хлопчика так сильно, як і своїх рідних дітей – 5-річну Мію та 3-річного Марка. Сім'ї важко бути нарізно з прийомним сином, тому вона навідується до хлопчика через день.

22 червня Інна та Тімур отримали дозвіл суду на усиновлення, через місяць він набуде чинності і подружжя зможе забрати хлопчика додому.

Тим часом Даніель Салем розповів, чи всиновлюватиме дитину після розлучення з дружиною.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео