Лайм

Поранення були з усіх боків: українська модель розповіла, як знялася для Playboy після втрати ока

Українка розповіла свою історію

Днями Playboy Ukraine випустив перший друкований журнал під час повномасштабної війни. Обкладинку прикрасила українська модель Ірина Білоцерковець, яка у перші дні російського вторгнення разом із дітьми потрапила під обстріл окупантів. Українка втратила око, але не втратила жагу до життя і бажання бути красивою.

Читайте також: Юні співачки збирали гроші на ЗСУ: російська ракета вбила двох дівчат у Запоріжжі, відео.

В інтерв'ю "ЖВЛ" Ірина згадала той жахливий день, 26 лютого 2022 року, коли вивозила своїх трьох дітей із охопленої вогнем Київщини.

Фото: instagram.com/irin_lia

"Все, що я пам'ятаю з того дня, що я чую постріл. Я їм [дітям] сказала: "Я вас люблю, пригніться, я вмираю", - розповіла вона. - Я чула постріл, але я думала, що він десь неподалік від мене, а він уже був просто мені в голову. Коли я була в машині, моя голова була скручена, але я ще бачила дітей".

Читайте також: Поліцейський із фільму "20 днів у Маріуполі" постраждав під час удару по Покровську.

Наступне, що пам'ятає Білоцерковець, як прокинулася на лікарняному ліжку у повній темряві.

"Я розумію, що я – у міській лікарні і що я жива, але я не бачу. Я чую, що біля мене трубки, я – на штучному диханні. Потім прийшов лікар і повідомив, що діти цілі. Коли йшла операція, я, мабуть, прокидалася, є таке, бо пам'ятаю, як у мене немає одного ока, але тоді я не бачила на два ока. Поранення на обличчі були з усіх боків", - поділилася багатодітна мама.

Фото: instagram.com/irin_lia

Далі на модель чекало кілька місяців лікування в Німеччині. Ірина перенесла складну реконструктивну операцію, яка тривала 10 годин. Німецькі лікарі відновили зруйновані кістки черепа медичним титаном.

Повернувшись в Україну, Білоцерковець почала заново вчитися опановувати прості навички. Також модель відразу пішла до спортзалу, а потім її запросили знятись для чоловічого глянцю.

"Моя мама каже: "Для всіх Playboy – це щось таке, порнографія". Але потім вона зі мною спілкується і каже: "Знаєш, мабуть, це тобі потрібно було. Ти начебто ожила", - поділилася Ірина.

Фото: Playboy Ukraine

Після травми дівчина почала більше цінувати життя і замислюється опанувати професію психотерапевта.

"Коли ти привіталася зі смертю, ти ще більше починаєш цінувати своє життя. Якщо тебе тут залишили, ти маєш робити. Ти не можеш дати собі розкиснути", - наголосила вона.

Ірина Білоцерковець – не лише успішна модель, а й телеведуча, лікар, мама трьох дітей і щаслива дружина. Її чоловіком є помічник мера Києва Віталія Кличка, депутат Дмитро Білоцерковець.

Фото: instagram.com/irin_lia

Раніше обкладинку українського Playboy прикрасила Вікторія Варлей з "Холостяка".

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil