Лайм

"Дякую" війні: Ганна Різатдінова розповіла, що після виїзду з України розірвала стосунки з коханим

Знаменитість поділилася особистим

Українська художня гімнастка Ганна Різатдінова мала тривалі стосунки із чоловіком, особу якого не поспішала розкривати. Проте повномасштабне вторгнення та вимушена відстань негативно вплинули на відносни пари, і їм довелося розійтися.

У інтерв'ю Славі Дьоміну гімнастка сказала, що спершу із загадковим обранцем пробувала будувати стосунки на відстані, але позитивних результатів це не принесло, і згодом вона зрозуміла, що немає іншого виходу, як розійтися. Нагадаємо, під час російсько-української війни жінка разом із сином перебралася жити в Іспанію, тоді як її коханий залишився в Україні.

Читайте також: Повинна бути і мамою, і татом: Анна Різатдінова розповіла про виховання сина.

Фото: instagram.com/anna_rizatdinova

"Ніяких стосунків немає. "Дякую" війні. Ми спробували жити на відстані, але не виходить. В мене все моє життя був тільки спорт. В 23 я закінчила, і я навіть не знала, як спілкуватися з хлопцями. Це була якась крайність, але так не треба робити. Це моя історія.

Все, що я прагнула – не кар'єра, а родина. З першого разу в мене не вийшло, але у мене з'явився чудовий син. Вдруге теж не виходить. Розпочалася війна, ми на відстані. Не виходить. Я розриваюсь між дитиною, між коханням, між академією. Ми з ним вже не разом", - сказала Ганна.

Гімнастка самостійно виховує сина Романа, якого народила у шлюбі із скандальним олігархом Олександром Онищенком. Нині вона говорить, що намагається найбільше свого часу приділяти дитині та роботі, проте не полишає надії зустріти кохання всього свого життя, адже найбільша її мрія – мати справжню родину.

Фото: instagram.com/anna_rizatdinova

Читайте на тему: Ганна Різатдінова розлютила російську гімнастку словами про нечесну конкуренцію на Олімпіаді.

"Ну, можна сказати, що в мене жодного дня не було родини. До 23 років в мене був тільки спорт. Далі були стосунки, в яких народилися неймовірна дитина Ромчик, але вони дуже швидко закінчилися, і ось коли я дійсно знайшла своє кохання і готова була побудувати справжні стосунки - почалася війна", - казала Різатдінова напередодні розставання з коханим.

"Ми вже довго зустрічаємося, і нас були спільні плани. Але як буде далі, я не знаю і не хочу загадувати…" - також говорила спортсменка, ще будучи у стосунках з чоловіком.

Під час розмови з Дьоміним гімнастка зазначила, що робить усе від себе залежне, аби подарувати сину щасливе дитинство та виховати його справжнім чоловіком:

"В мене не було дитинства. В мене були тренування, біг, розтяжка сльози. І тому я просто бажаю своїй дитині щасливого дитинства. Я дуже хочу, щоб він виріс справжнім чоловіком, і щоб він розумів, де біле, а де чорне. Я в ньому впевнена більше, ніж в собі. Він такий - точно знає, що він хоче".

Фото: instagram.com/anna_rizatdinova

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації