Лайм

Виступав для ЗСУ, а тепер живе у Росії: актор Гліб Михайліченко зрадив Україну

25-річний лицедій втік із країни

У мережі спливла інформація про ще одного артиста-зрадника, який, як і режисер Тарас Голубков, втік з України до Росії. Йдеться про актора Гліба Михайличенка, який ще на початку повномасштабної війни виступав для ЗСУ.

Фото: https://www.facebook.com/gleb.mikhaylichenko

Першим на місце роботи Михайличенко звернув увагу театральний режисер Олександр Жила. Актора побачили в промо російської компанії, яка знімає комерційні відеоролики та інтерв'ю. У TikTok Михайличенко називає себе "медіатренером по роботі в кадрі" та веде його російською мовою.

Читайте також: Почуваюся вільніше: "Холостяк" Топольський повернувся до російської мови, яку назвав рідною.

У Facebook актора все ще зазначено, що він живе у Києві та працює у Театрі на Липках. Київський Театр юного глядача, де також грав Михайличенко, вже відхрестився від свого колишнього співробітника.

"Зараз у театральній спільноті поширюється інформація про актора, який переїхав до країни-агресора. Хочемо наголосити, що цей актор переїхав до Росії після того, як завершив роботу в нашому театрі", - заявили в ТЮГу.

Своє обурення щодо вчинку Михайличенка висловила і актриса Римма Зюбіна.

"А коли актор у 2022 році їздить з концертами до наших військових, а у 2023 опиняється в росії, це як? Мені хтось може пояснити, що там у голові? Яка ж мудра казочка "Фарбований Лис", і скільки ще чарівних перетворень до і після Перемоги на нас чекає", - написала вона.

Читайте також: Російська актриса Антонова, яка знімалася в Україні, підтримала рішення синів убивати українців.

Фото: https://www.facebook.com/gleb.mikhaylichenko

Глібу Михайличенку 25 років, він народився у Києві, у 2019 році закінчив університет ім. І. Карпенко-Карого. Після цього актор працював у театрі та знімався у серіалах "Кохання без гальм", "Спадкоємиця мимоволі", "Жіночий лікар-3". Наразі невідомо, як Михайличенко зміг виїхати з України.

Батько Гліба – театральний режисер Максим Михайличенко. Актор Руслан Гофуров, який працював разом із ними обома у Театрі на Липках, заявив, що батьки не міг вплинути на рішення сина.

"Позиція щодо Гліба: чоловік дорослий і самодостатній. Рішення приймає давно без участі батьків. Наслідки несе також самостійно. Про його переїзд дізналися разом з усіма. Рішення та вчинок вважаю жахливими. Це головне", - написав він.

Фото: Facebook

Читайте також, що стало зі співаком-зрадником Мішею Марвіним – рідним братом TAYANNA, який вибрав Росію.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття