Лайм

Думала, що помру: дружині Тимура Мірошниченко довелося викликати швидку посеред ночі

У жінки стався загадковий напад

Дружина Тимура Мірошниченка Інна, яка нещодавно поскаржилася на українську систему усиновлення, перенесла тяжкий напад невідомої хвороби. Жінці різко стало погано посеред ночі, про що вона розповіла в Instagram-історіях.

13 серпня Інна разом із чоловіком та трьома дітьми перебувала за містом на весіллі знайомих. Сім'я повернулася в номер, щоб раніше піти спати, але жінка відчула нездужання. Самопочуття настільки погіршилося, що вона злякалася за своє життя.

Читайте також: Без операції не обійтися: дружина Тимура Мірошниченко розповіла про лікування прийомного сина.

Фото: https://www.instagram.com/_inna_mi_/

"Ми пішли спати о 22:00, бо троє дітей. Протягом свята ми не пили, бо троє дітей. Їли, як усі. О 22:30 мені стає різко дуже погано. Починає все боліти. Холодно. Тіло обпікає холодом (це не озноб). Я намагаюся встати і дійти до ванної, щоб зігрітися. Доходжу. У ванній мене починає паралізувати. Я бачу, як кінцівки біліють і скручуються. Доходить до живота", - описала свій стан юристка.

Тимур Мірошниченко відніс дружину в ліжко і побіг по допомогу, коли в Інни почалося блювота. Шоумен викликав швидку допомогу, але медики їхали дуже довго – 90 хвилин. З собою вони не мали жодної апаратури чи ліків для надання допомоги. Натомість жінці запропонували госпіталізацію, але оглянути її змогли б лише вранці.

Читайте також: Є ризик раптової смерті: Віктор Павлік шокував дружину новиною про хворобу.

"Почалася блювота, викликали швидку. Швидка їхала 90 хвилин. Весь цей час чотири людини масажували акупунктурні точки, щоб я не втратила свідомість. А я тільки думала, чи витримає серце такі довгі судоми, - поділилася вона. - Приїхала швидка ні з чим! Не те що дефібрилятора не було, навіть термометра. Запропонували відвезти мене до лікарні, і там чекати до 7-ї ранку, поки почнеться робочий день, бо нікого немає. На годиннику - перша ночі. Від такої допомоги я відмовилася".

Фото: https://www.instagram.com/_inna_mi_/

У компанії гостей була лікарка, яка зробила Інні Мірошниченко кілька уколів. Після цього її відпустило, і вона заснула.

"Чому я не давала зробити це раніше? Тому що хотіла, щоб мені діагностували причину. Аналізи і т.д., а не просто кололи. Але вибору не було. Зараз я здорова. Що це було - невідомо".

Жінка пожартувала, що вирушаючи за місто, треба брати з собою лікаря, оскільки швидка допомога може виявитися не такою вже й швидкою.

Раніше Вікторія Булітко захворіла після укусу кліща: актриса розповіла про інфекцію.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Стендаперка Лєра Мандзюк прокоментувала скандал навколо свого "жарту" про "тупеньких" дітей з інвалідністю

Українська стендаперка Лєра Мандзюк прокоментувала свій скандальний жарт про дітей з інвалідністю, яких вона назвала "тупенькими"

Чим далі, тим гарячіше: новий "Холостяк" Терен станцював бачату і підкорив мережу

Герой 13 сезону шоу "Холостяк" Олександр "Терен" Будько показав, як танцює бачату

Г'ю Джекман пожартував над своїми віковими змінами

55-річний актор Г'ю Джекман, відомий за роллю "Росомахи" показав жартівливе фото з патчами під очима