Лайм

Ніколи не пізно кохати: зірки, які знайшли особисте щастя після 50 років

Кохання не знає віку, і зовсім не обов'язково бути юними та наївними, щоб з головою поринути у це прекрасне почуття. Підтвердження тому - не лише пари з великою різницею у віці, а й ті люди, які знайшли щастя в особистому житті вже після 50 років. Ось, кому із зірок це вдалося.

Надія Матвєєва

Українська телеведуча Надія Матвєєва двічі була одружена, має 26-річного сина Владислава від першого шлюбу. Зі своїм коханим чоловіком, який на 20 років молодший, вона познайомилася у віці 53 років. І якщо раніше знаменитість вважала, що такі стосунки – табу, то зараз рада, що переступила через свої страхи та упередження. Не завадило цьому навіть несхвалення родини, яка поставилася до її роману з підозрою.

"Він молодший на 20 років. Я з цим табу жила. Я вважала, що такі стосунки не мають сенсу. Навіщо ці проблеми? Але мої стереотипи зруйновані життям, я дозволила цьому статися і отримую від цього задоволення", - зізнавалася вона.

Читайте також: Не хотіла мене бачити: Надія Матвєєва розповіла, як мама не прийняла її молодого коханого.

Фото: https://www.instagram.com/nadezhda_matveeva_nadya/

Фото: СТБ

Віктор Павлік

Зі своєю четвертою дружиною Катериною Репяховою 57-річний Віктор Павлік завів стосунки у непростий період життя: зійшов нанівець його шлюб із Ларисою Созаєвою, були проблеми з алкоголем, а незабаром син Павло невиліковно захворів. Пізніше Репяхова заявляла, що не розбивала сім'ю співака, який на 28 років старший від неї. Більше того, своєю участю та турботою врятувала артиста від алкоголізму. Віктор Павлік та Катерина Репяхова одружилися у 2020 році, сьогодні вони разом виховують 2-річного сина Михайла.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Олександр Пономарьов

Українському співакові 50 років, і його особисте життя завжди було непростим. З першою дружиною Оленою Мозговою Пономарьов розлучився через невірність: співак заявив, що не зміг двічі пробачити її зраду. Другий шлюб із Вікторією Мартинюк також виявився невдалим: через 4,5 роки вони розлучилися, оскільки жінка поставила йому ультиматум: або вона, або дочка Женя, яка жила з батьком після розлучення з Мозговою. "Я сказав, що доньку вибрати не можу, вона вже обрана. А дружину можу. Так ми й розійшлися", - зізнався Олександр.

Зараз у житті артиста знову з'явилося кохання, але він поки не поспішає представляти кохану громадськість. "Все гаразд, тому давай це не ворушити, щоб воно й надалі було гаразд. Я забобонна людина", - сказав він в інтерв'ю Дмитру Гордону.

Фото: https://www.instagram.com/ponomaryovoleksandr/

Ахтем Сеітаблаєв

Український актор, режисер та військовослужбовець Ахтем Сеітаблаєв двічі був одружений. Від першої коханої у нього є троє дітей, від другої, продюсерки Іванни Дядюри, – дочка Софіє. З Дядюрою Сеітаблаєв розлучився у 2021 році після 10 років шлюбу, і з того часу про особисте життя не говорив. Проте у 2023 році 50-річний артист вперше з'явився на світському заході з коханою. Дівчину звуть Мар'яна, і Ахтем стримано коментував, що дуже радий новим стосункам.

Фото: прес-служба 1+1

Раніше Ахтем Сеітаблаєв став дідусем - старша дочка актора народила первістка.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо