Лайм

Були зовсім юними: хто з українських зірок став батьками у дуже молодому віці

Наразі у більшості з цих селебріті більше однієї дитини

В українському шоу-бізнесі є чимало багатодітних сімей, а також є і ті, хто доволі рано став батьками. Осадча, Павлік та інші ще до свого 20-річчя отримали статус татусів і мамусь. Детальніше про них – читайте далі.

Читайте також: Хто з українських зірок мріяв усиновити сироту під час війни, і кому це вже вдалося.

Тоня Матвієнко

Донька народної співачки України Ніни Матвієнко Тоня вперше стала мамою, коли їй було 17 років. Вона завагітніла у 16 від на той момент свого обранця, якому було 23. Зірковій мамі дівчина наважилася розповісти про вагітність лише через два місяці. Ніна Митрофанівна позитивно сприйняла новину про поповнення у родині і підтримала доньку, на відміну від її знайомих та оточення, які критикували Тоню. За батька своєї дитини Антоніна вийшла заміж, проте через 10 років спільного подружнього життя закохані прийняли рішення розстатися.

Тоня Матвієнко з донькою УляноюФото: instagram.com/tonya_matvienko

Наразі Уляні Матвієнко 24 роки. Також у артистки є ще одна донька Ніна, яку вона народила у стосунках з артистом Арсеном Мірзояном.

Тоня Матвієнко з доньками та чоловіком Арсеном МірзояномФото: instagram.com/tonya_matvienko

Читайте на тему: Я взагалі не заробляю: Тоня Матвієнко розповіла, ким працюватиме через безгрошів'я.

Віктор Павлік

Виконавець отримав статус тата, коли йому було 18 років. У квітні 1984 року у нього народився син Олександр – на той момент юний артист був у шлюбі з дівчиною на ім’я Лідія. Первісток Павліка також обрав для себе творчу кар’єру: він брав участь у різноманітних талант-проектах та став співаком. Наразі Сашку 37 років, він у шлюбі і разом із дружиною виховує сина.

Віктор Павлік з сином СашкомФото: instagram.com/viktorpavlik

Крім того, Віктор Павлік має 34-річну дочку Христину, яка народилася у його другому шлюбі. У третьому шлюбі з Ларисою Созаєвою у виконавця народився син Павло. Хлопець помер у 2020 році після двох років боротьби з раком.

На даний момент 57-річний музикант одружений вчетверте на своїй концертній директорці Катерині Репяховій, яка молодше за нього на понад 20 років. 15 червня 2021 року дівчина народила артистові сина, якого вони назвали Михайлом.

Павлік з четвертою дружиною та сином МихайломФото: instagram.com/repyahovakate

Читайте на theLime: Полюбила ще в дитинстві: дружина Віктора Павліка розповіла, як стала фанаткою артиста.

Катерина Осадча

Відома ведуча відчула всі переваги та складнощі материнства ще у 19 років. Вона народила сина Іллю від бізнесмена Олега Поліщука, з яким перебувала у шлюбі.

"Я дуже хотіла дитину, але потім, коли вона народилася, зрозуміла, що таки зарано стала мамою. Перший час була в шоковому стані, прийшло усвідомлення, що тепер треба все життя відповідати за цього маленького хлопчика. Але потім я заспокоїлася, все стало на свої місця", - коментувала Осадча раннє материнство. Зараз Іллі 20 років, і він навчається в Мерилендському університеті (США), куди поїхав після закінчення школи.

Осадча з маленьким ІллеюФото: instagram.com/kosadcha

Після розлучення з Олегом Поліщуком ведуча "Світського життя" вийшла заміж вдруге – за свого колегу Юрія Горбунова. У шлюбі у пари народилося двоє синів – Іван та Данило.

Осадча з синами та другим чоловіком Юрієм ГорбуновимФото: instagram.com/kosadcha

Читайте також: Не зневірені українці: Катя Осадча підбадьорила шанувальників яскравими фото.

Роман Сасанчин

Переможець "Голосу діти" та "Голос країни" став татом у 19 років. у 2021-му році обраниця народила йому доньку Елізабет. Пізніше артист зізнавався, що раніше ніколи не думав, що стане батьком у такому юному віці.

Зі своєю коханою Іванною Сасанчин познайомився у 2020 році. Вони зустрілися у компанії спільних друзів та настільки сподобалися одне одному, що вже за кілька місяців після знайомства почали жити разом. Згодом пара оголосила про весілля.

Роман Сасанчин з дружиною та донькоюФото: instagram.com/sasanchyn_official

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували