Лайм

Піде, як і всі інші: Ілона Гвоздьова відповіла, як ставиться до можливої мобілізації чоловіка

Жінка озвучила деякі деталі

Українська танцівниця Ілона Гвоздьова, яка раніше відповіла на критику танців під час війни, цього разу пояснила, чому її чоловік Іван Хом'ячук не на фронті. Жінка розповіла, що повістка йому поки не приходила, але якщо прийде, то її обранець піде служити, як і всі інші.

Деталями знаменитість поділилася у інтерв'ю Аліні Доротюк. Гвоздьова зазначила, що їхня родина не збирається робити білі квитки чи щось подібне, хоч Іван і має захворювання, яке з'явилося через стрес.

Читайте також: Не обговорюючи тему війни: Ілона Гвоздьова розповіла про спілкування з родичами із Криму.

Ілона Гвоздьова з чоловікомФото: instagram.com/ilonagvozdeva

"Мені постійно пишуть: "А що це ваш чоловік шашлики смажить і будує, а хтось в окопі стоїть?". Ну немає повістки – коли вона прийде, то піде, як і всі інші, на однакових умовах. Ми не робимо якісь білі квитки чи якусь інвалідність йому, хоча у нього є проблеми зі здоров’ям – алопеція, коли організм сприймає волосся як чужорідний предмет. Ніхто не знає, звідки хвороба береться – подейкують, що це психосоматика і психічний розлад. Він виникає на тлі стресу. Якщо прийде повістка – він піде", - висловилася танцівниця.

Вперше про захворювання родина розповіла на початку цього року. Тоді Ілона ділилася, що вони проходять ряд обстежень та намагаються знайти вирішення проблеми. "Цей рік сильно вдарив по здоров'ю чоловіка і з'явилася алопеція. Намагаємося боротися і проходимо обстеження поки що. Імунітет чоловіка вирішив, що волосся на обличчі - це зайва річ, і намагається від них звільнитися", - зізнавалася вона своїм підписникам у січні.

Читайте на тему: Дуже економно: Ілона Гвоздьова розповіла, скільки витратила за два місяці життя в Італії.

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

До слова, алопеція (облисіння) - це аутоімунний розлад, що призводить до неконтрольованого випадання волосся. Одним із факторів, які провокують патологію, є психологічні проблеми: часті стреси, депресії, синдром хронічної втоми.

Нагадаємо, зі своїм чоловіком Іваном Хом'ячуком хореограф разом уже більше 10 років, 8 з яких – у шлюбі. Пара виховує двох дітей: дочку Валерію та сина Домініка. На початку повномасштабного вторгнення Росії зірка вивезла дітей до Італії, але вже за два місяці повернулася додому, оскільки не витримала довгої розлуки з коханим.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шанси України на перемогу в "Євробаченні-2024" знову підвищилися: новий прогноз букмекерів

Прогнози букмекерів щодо переможця Євробачення-2024 - аlyona аlyona і Jerry Heil опинилися на третьому місці з ймовірністю 13% - таблиця

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв