Лайм

Мережу підкорив "двійник" Володимира Зеленського: як він виглядає та чим займається

У минулому чоловік працював барменом

У мережі показали чоловіка, який дуже схожий на президента України Володимира Зеленського. "Двійником" гаранта нашої країни виявився Джіджі Пешеріа, який живе у Неаполі (Італія) та продає морепродукти.

Чоловік активно веде свою сторінку у TikTok та має там понад мільйон підписників. У блозі він публікує різноманітні відео з куштуванням риби, фруктів чи інших різних делікатесів. В середньому перегляди досягають від 200 тисяч до мільйона.

Читайте також: Двійник Ілона Маска здивував неможливою подібністю - у мережі не вірять, що він справжній.

Фото: tiktok.com/@gigipescheria

Також відомо, що італієць раніше працював барменом, а наразі він продає рибу. окрім куштування їжі, Джіджі показує користувачам мережі різні робочі моменти або демонструє на камеру, як їсть власний товар.

Блогера запрошують на інтерв'ю, у яких він розповідає секрети власного успіху. Проте найбільше увагу людей, безумовно, привернула зовнішність італійця. У численних коментарях юзери пишуть, що чоловік не лише має схожі із Зеленським зовнішні риси, але і міміку та жестикуляції.

Читайте на тему: Усі схожі на Барбі: яких відомих акторок дуже легко сплутати з Марго Роббі.




Українці часто залишають під відео чоловіка безліч коментарів, у яких захоплюються його схожістю з українським президентом. Ось деякі висловлювання людей на цю тему:

"Я один подумав, що він зараз почне говорити хриплим оксамитовим голосом?", "Нарешті Вова виспався і відпочив", "Зайшла в коментарі, знаючи, що тут рідня буде", "Бажаю здоров'я шановні українки та українці", "А він взагалі знає, на кого схожий?", "Тим часом росіяни: Зеленський втік з України та відпочиває в Італії", "Одне обличчя!".




Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шанси України на перемогу в "Євробаченні-2024" знову підвищилися: новий прогноз букмекерів

Прогнози букмекерів щодо переможця Євробачення-2024 - аlyona аlyona і Jerry Heil опинилися на третьому місці з ймовірністю 13% - таблиця

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв