Лайм

Давня традиція: гурт The Killers пояснив появу росіянина на сцені під час концерту у Грузії

Після хвилі критики артисти прокоментували ситуацію

На концерті американського рок гурту The Killers виник скандал через те, що артисти запросили на сцену росіянина. Інцидент стався під час виступу виконавців у Грузії.

Так, соліст колективу Брендан Флауерс поцікавився у присутніх, чи вміє хтось із них грати на барабанах. Після чого на сцені з'явився чоловік, який виявився громадянином Росії. Гостей заходу цей вчинок обурив, і частина глядачів почали кричати про те що, Росія є державою-терористом та окупантом. Відео з виступу вже оприлюднили у мережі.

Читайте також: Скандал з гуртом 5'nizza: чому Бабкін у США співає російською "Солдат забытой богом страны".

Проте, попри бурхливу реакцію суспільства, The Killers відіграв пісню із росіянином, а після цього заявив, що "національність не має значення і музика не має меж". Після сказаних слів частина присутніх демонстративно пішла з концерту.

"На концерті The Killers на сцену вивели російського барабанщика, після чого пролунали наші крики, а соліст "повчав" нас зі сцени про братерство Росії і Грузії. 1% пішов посеред концерту, інші залишилися і продовжують танцювати під свою музику. У нас проблеми", - прокоментувала ситуацію Наталі Данелія, яка відвідала захід.

Читайте на тему: Лізу Ющенко, яка мовчить про війну, заскочили на вечірці в Монако разом із росіянами.

Після критики на свою адресу гурт опублікував у соцмережах допис із вибаченнями. Зокрема музиканти пояснили, що запросили глядача зіграти на барабанах, оскільки це їхня давня традиція, і на той момент артистам здалося, що присутні не проти ідеї запросити людину із залу на сцену.

"У нас є давня традиція запрошувати людей грати на барабанах, і зі сцени здавалося, що перша реакція натовпу вказувала на те, що вони не проти того, щоб глядач сьогоднішнього концерту вийшов на сцену разом з нами.

Коментар про те, що всі глядачі та шанувальники The Killers є "братами та сестрами", може бути неправильно витлумачений. Ми не хотіли нікого засмучувати і приносимо свої вибачення. Ми підтримуємо вас і сподіваємося скоро повернутися", - йдеться у заяві гурту.

Фото: Instagram

Також перепросити за інцидент із росіянином вирішив концертний майданчик Black Sea Arena, де проводився захід. Там пояснили, що не знали про цю традицію виконавців та про те, що росіянин з’явиться на сцені.

The Killers - американський гурт у жанрі інді-рок із Лас-Вегасу, сформований у 2001 році. Гурт складається з Брендона Флауерса (вокал, клавіші), Дейва Кьонінга (бек-вокал, гітара), Марка Стормера (бас-гітара, бек-вокал) та Ронні Вануччі-молодшого (барабани, ударні). На початку повномасштабного вторгнення колектив скасував свій виступ на фестивалі Park Live, який повинен був пройти 10 липня у Москві.

Фото: instagram.com/thekillers

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкології

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни