Лайм

Зірка серіалу "Школа" виходить заміж: юна акторка показала коханого і каблучку

23-річна артистка оголосила про заручини

Молода українська акторка Ірина Кудашова, відома за роллю Вероніки у "Школі", виходить заміж. 23-річна дівчина, яка після виходу серіалу пережила нещасливе кохання, нарешті знайшла своє щастя.

Читайте також: Як змінилися актори серіалу "Школа" та де вони знаходяться під час війни в Україні: фото.

На особистій сторінці в Instagram юна артистка показала фото із заручин і написала: "Ну що ж, приймаю вітання. Нарешті". І додала, що пропозицію руки і серця отримала 16 серпня.

Фото: instagram.com/irinaa_kudashova

На щасливих знімках Ірина зображена в обіймах коханого. Хлопець тримає в руці повітряну кульку у формі серця з написом: "Вона сказала так", а Кудашова хвалиться каблучкою. На окремому фото дівчина ближче показала заручну прикрасу з камінчиком.

Фото: instagram.com/irinaa_kudashova

Судячи з переписки акторки і режисера в коментарях, пропозиція була зроблена на знімальному майданчику. Можливо, коханий Ірини також актор.

"Вітаю! Так приємно, що ви вирішили оголосити це прямо на знімальному майданчику!", - написав під дописом Нікіта Торжевський, продюсер та режисер серіалів. "Дякую, що дозволив це зробити", - відповіла Кудашова.

Фото: instagram.com/irinaa_kudashova

Ірина Кудашова народилася 7 жовтня 1999 року у Чернігові. З дитинства мріяла про професію акторки і навіть прогулювала уроки в школі, аби сходити до театру. Щоб досягти своєї мрії, Іра відвідувала театральний гурток і вже незабаром отримала одну з головних ролей у серіалі про українських підлітків "Школа". На момент зйомок дівчині було 19 років.

З того часу молоду акторку почали запрошувати на кастинги популярних фільмів та серіалів. Кудашова знялася у серіалі "Нове життя Василини Павлівни", з'являлася в епізодичній ролі чергового підліткового хіта "Секс, інста і ЗНО", виконала роль дочки Івана Франка у фільмі "Інший Франко".

Фото: instagram.com/irinaa_kudashova

Навесні 2024 року на екрани має вийти новий фільм "Смак свободи", в якому Ірина Кудашова зіграла головну роль. Її колеги зі знімального майданчика - Ірма Вітовська та Джамала.

Фото: instagram.com/irinaa_kudashova

Торік у вересні заміж вийшла ще одна акторка серіалу "Школа" Анна Трінчер. Її обранцем став блогер Олександр Волошин.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков