Лайм

Мій янголе: Віталій Козловський зворушливо звернувся до батька у роковини його смерті

Співак показав архівне фото рідної людини

Віталій Козловський, який нині служить у лавах Національної гвардії України, вшанував пам'ять батька у роковини його смерті. Віталій Сергійович пішов з життя два роки тому у віці 74 років.

Читайте також: Віталій Козловський показав "маленьких сусідів", з якими живе у бліндажі: фото.

Співак та військовослужбовець опублікував в Instagram-історіях архівну фотографію тата і зворушливо до нього звернувся: "Татусь, мій янголе! Вже 2 роки без тебе... Ти в моєму серці. Назавжди".

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Батько Віталія Козловського помер 15 серпня 2021 року. Артист розповідав, що у тата була "професійна хвороба" легень. Чоловік багато років працював електриком-атомником на великих будівництвах. Віталію Сергійовичу була потрібна операція, але він постійно відкладав візит до лікаря.

Здоров'я чоловіка підкосив коронавірус, яким він перехворів за рік до смерті. "Думаю, ковід зіграв якусь роль", - розповідав Козловський в інтерв'ю "Фактам".

Читайте також: У тебе є ще один онук: Андрій Бєдняков зворушливо вшанував пам'ять своєї мами з Маріуполя.

Для Віталія тато був найкращим другом, який подарував йому відчуття безумовної любові у цьому світі.

"З ним ніколи не було нудно. Він завжди вмів круто накрити стіл, приготувавши смачну їжу, був легкий на підйом і мав прекрасне почуття гумору. З ним було завжди дуже весело і класно. Тато був моїм найкращим другом у житті. Ми з ним могли розмовляти на будь-які теми. Навіть у найважчі моменти він не падав духом, жартував та знаходив приводи для самоіронії", - розповідав співак про батька.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Раніше Козловський ділився, що йому дуже не вистачає батька, і не було дня, щоб він його не згадував.

"Мені тебе не вистачає, хоча вже давно прийняв той факт, що в цьому житті ми більше не побачимось ніколи. Але я щодня про тебе думаю. Говорю з тобою. Іноді відчуваю твою присутність. Знаю, що захищаєш мене від негоди, від поганих людей. Не перестаю дякувати тобі за ту величезну любов, яку подарував і вклав у моє серце. Вона допоможе мені бути поблажливим і чуйним, особливо до людської біди", - звертався Віталій до батька в його 75-й день народження.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Раніше Тіна Кароль показала дорослого сина у день народження покійного Євгена Огіра.

Ще новини на тему:

Новини партнерів

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ