Лайм

Нездорова глуздом: Надін з "Холостяка" відмовилася працювати з росіянкою в США

Під час війни блогерка з України живе і працює в Америці

Учасниця 11-го сезону шоу "Холостяк" Надін Медведчук виїхала з України на десятий день повномасштабного вторгнення РФ. Блогерка одразу іммігрувала до Італії, а пізніше перебралася у США. Нині вона мешкає на Манхеттені, який називають серцем Нью-Йорка.

Читайте також: "Холостяк" Топольський після слів про "рідну" російську мову відповів на критику українців.

У новому інтерв'ю Славі Дьоміну дівчина розповіла, що в Америці багато росіян, особливо у модельному бізнесі. Надін, яка підробляє там моделлю, кілька разів перетиналася на майданчику з громадянками країни-окупанта. З однією з них українка відмовилася співпрацювати, оскільки та "нездорова глуздом".

Фото: instagram.com/nadin5_

Медведчук розповіла, що Нью-Йорк вона обрала, бо тут дуже підтримують українців, і заперечила ведучому, який заявив, що всі американці холодно ставляться до біженців з України.

"Манхеттен - ні. Тому я переїхала і мені це подобається. Нью-Йорк і Манхеттен - тут місто, де зібрані всі національності. У моєму будинку знаходяться всі можливі національності, окрім росіян, - сказала Надін. - Пересікалася з ними [росіянами] декілька разів. Особливо в модельному бізнесі їх дуже багато. У мене на одному проекті було, коли людина конкретно казала: "Чого ви самі себе бомбите". Я сказала, що я не буду з цією людиною працювати, тому що вона нездорова глуздом".

Читайте також: Страждають більше, ніж ми: акторка Катерина Кістень здивувала заявою про росіян у Швеції.

Фото: instagram.com/nadin5_

Також блогерка розповіла, що зараз в Америці майже не говорять про війну в Україні: ні на вулиці, ні з екранів телевізорів.

"Тут вже практично не говорять про війну нашу, про те, що відбувається. Так, тут скрізь прапори, ось у мене навіть з вікна видно український прапор на причалі, тут є окремо Ukrainian village, але в новинах здебільшого їхні місцеві проблеми", - поділилася вона.

Разом з тим, коли Надін на будь-якому заході каже, що вона - українка, американці висловлюють слова підтримки. За словами Медведчук, деякі компанії погодилися з нею працювати лише тому, що вона з України.

Раніше українська модель Ірина Білоцерковець розповіла, як знялася для Playboy після втрати ока.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil