Лайм

"Холостяк" Топольський після слів про "рідну" російську мову відповів на критику українців

Чоловік не хоче вдосконалювати свою українську

Днями герой шоу "Холостяк-12" Алекс Топольський, який народився, навчався та закінчував університет у Львові, перейшов у своєму блозі на російську мову. Він заявив, що саме російську вважає своєю рідною мовою, оскільки говорив нею 22 роки свого життя (до переїзду у США).

Читайте також: Блогерка Алхім назвала "дебілами" жителів західних областей через заклики спілкуватися українською.

"Я почуваюся вільніше, мені зручніше, коли я висловлюю свої думки російською мовою. Я більшу частину свого життя розмовляв російською мовою. Як би я не любив українську мову, наскільки б не вважав її мелодійною та красивою, формулювати свої думки українською і, тим більше, доносити їх до вас, дуже складно, - сказав 33-річний Топольський у Instagram. - Як би я не любив свою країну, яким би не вважав себе патріотом, формулювати свої думки і доносити ефективно, щоб моя цілісність як людини була сприйнята, для цього мені потрібно розмовляти рідною мовою".

Таку позицію багато користувачів мережі сприйняли негативно, адже після початку повномасштабної війни чоловік вів блог та давав інтерв'ю українською. "У вас або є принципи, або їх немає", - пишуть у коментарях. "Нарешті проявилося те, що було приховано. Людина не може дуже довго бути не собою".

Читайте також: Виступав для ЗСУ, а тепер живе у Росії: актор Гліб Михайличенко зрадив Україну.

Фото: Instagram

Фото: Instagram

Фото: Instagram

Критику підписників Топольський сприйняв по-своєму. Тепер він збирається продовжувати свою діяльність у США та просувати там соціальні мережі, тому переходить на англійську мову.

"Я вважаю, що це чудовий компроміс і прекрасне рішення. Мовою, якою я розмовлятиму, буде міжнародна мова №1 у світі - мандаринська. Просто жартую, це англійська. Таким чином, друзі, я всіх вас люблю. Той, хто не знає англійську і не хоче її вчити, можете відписатися і жити своїм життям. Ті, хто не знає, але хоче слідкувати за мною і моїм життям, - ласкаво прошу. Я буду ділитися своїм життям у соцмережах. Це мова, якою я говоритиму відсьогодні. Подобається вам це чи ні, це реальність", - заявив учасник реаліті-шоу.

Таким чином, Топольський підтвердив своє небажання вчити та вдосконалювати українську мову, яку він рідною не вважає.

Раніше Melovin розповів, хто з учасників "Євробачення-2023" нещиро підтримав Україну.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа