Лайм

Я не статусна дружина: Марічка Падалко розповіла про стосунки з чоловіком у ЗСУ

Телеведуча заговорила про особисте

Марічка Падалко та Єгор Соболєв одружені вже 13 років, а на момент весілля вони вже мали двох спільних дітей. Нещодавно телеведуча повідомила про новий "сімейний статус": у зв'язку з підвищенням чоловіка у ЗСУ вона стала дружиною офіцера. Пізніше у програмі "Сніданок. Вихідний" Марічка докладніше розповіла про нове звання Соболєва, а також про те, як ставиться до його служби.

Фото: https://www.instagram.com/marichkapadalko/

"Насправді статус - це другорядне. Для мене важливим є те, де він зараз, чим займається. Важливіше, що в нього виходить, що загін добре функціонує, - пояснила свої слова Падалко. - Тому статус... Я взагалі не статусна дружина".

Читайте також: Сльози та страхи: Єфросиніна висловилася про кризу у стосунках із чоловіком-військовим.

Єгор Соболєв нині воює на Запорізькому фронті. Він очолює підрозділ БПЛА у загоні спецпризначення. Разом із побратимами колишній журналіст та політик відстежує позиції окупантів, атакує їх дронами-камікадзе, бомбардує важкими ударними коптерами. Своєю роботою вони підтримують піхоту, яка веде штурмові дії.

Фото: https://www.instagram.com/marichkapadalko/

Соболєв приїжджав до Києва у зв'язку з підвищенням по службі і побачився з сім'єю вперше за 8 місяців. Марічка Падалко рада, що бюрократичні процеси в армії дозволили їм трохи побути разом.

"Ці зустрічі завжди короткі і щасливі, потім розставання, а далі ти довго чекаєш наступної… Але Єгору пообіцяли офіційну відпустку, все залежить тепер від командування, коли можна буде відпустити. Повинні кудись разом поїхати на 5 днів. Тому що саме спільні сімейні подорожі запам'яталися на все життя - так, а в нас їх не так багато було і до війни, - зізналася знаменитість. - Востаннє їздили 2021 року, бо Єгор тоді казав, що відчуває – війна буде довгою".

Фото: https://www.instagram.com/marichkapadalko/

За словами Падалко, за час служби в армії Єгор Соболєв став більше цінувати позитивні моменти, і саму її навчив радіти всьому хорошому в житті. "Тому треба цінувати життя, а зараз – ще більше", – говорить вона.

Раніше Валерій Залужний ніжно привітав дружину з днем народження та подякував їй за терпіння.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита