Лайм

Рідко користуюся: Анатолій Анатоліч показав документ, з яким безперешкодно перетинає кордон

Ведучий розповів, як виїжджає з України

Анатолій Анатоліч разом зі своєю сім'єю вирушив у США. У шоумена в Лос-Анджелесі заплановані благодійні заходи, а його дружина Юла (Юлія Яцечко) з дітьми вирішили підтримати тата й заразом влаштувати собі коротку відпустку.

За період війни телеведучий перетинає кордон не вперше: у перший рік російського вторгнення він їздив у Францію відвідати дружину і дітей, поки не забрав їх додому у березні 2023-го. Через це Анатолій Анатоліч неодноразово стикався з критикою та осудом у мережі. Проте шоумен під час воєнного стану виїжджає з України на законних підставах, про що він розповів в Instagram-історіях.

Читайте також: "Я, по суті, не маю про це говорити": як Валерій Харчишин виїжджає за кордон.

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

Ведучий показав посвідчення батьків багатодітної сім'ї, яким, за його словами, рідко користується. Законодавство України дозволяє виїжджати з країни чоловікам, які мають трьох або більше дітей віком до 18 років. Анатолій Анатоліч з дружиною виховують дочок Алісу та Лоліту 12-ти та 8 років і сина Ніла, якому нещодавно виповнилося 2 роки.

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

"Я можу перетинати кордон ось із цим посвідченням. Але я вкрай рідко ним користуюся, - поділився Анатоліч. - Так, я знаю, я все продумав і завів трьох дітей, щоб втекти з країни. Але чомусь не втік".

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

Як розповіла своїм підписникам Юла, Анатолій Анатоліч в Америці буде вести благодійну українську вечірку до Дня Незалежності. А також візьме участь у благодійному забігу із прапорами, який пройде у Лос-Анджелесі 20 серпня.

За словами піарниці, їхня подорож буде недовгою, оскільки 3 вересня в Україні у дітей починається новий навчальний рік.

Фото: instagram.com/yulattt

На таких же підставах перетинає кордон телеведучий та багатодітний батько Григорій Решетник, який з дружиною Христиною виховує трьох синів.

"Перетинаю кордон я абсолютно за законом, оскільки я багатодітний батько (український закон на сьогодні це дозволяє), нічого не порушуючи та ні з ким наперед не домовляючись", - пояснював раніше ведучий "Холостяка".

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

Читайте у матеріалі theLime, хто ще з українських зірок виховує трьох і більше дітей.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

На "Євробаченні-2024" оголосили порядок виступів учасників у фіналі: під яким номером Україна

alyona alyona і Jerry Heil виступлять у фіналі Євробачення 2024 другими - порядок виступу всіх інших 25 учасників шоу

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування