Лайм

Вийшла заміж за росіянина і мовчить про війну: куди зникла співачка Аліна Астровська

Що відомо про життя артистки та її позицію

Аліна Астровська - співачка, телеведуча і акторка родом з України, але вже кілька років живе та будує кар'єру в РФ. Російське вторгнення не змусило уродженку Донецька виїхати з країни-окупанта, вона залишилася в Москві, вийшла заміж за росіянина і продовжує вдавати, ніби в рідній країні нічого не відбувається.

Читайте також: Що стало зі співаком-зрадником Миішею Марвіним - рідним братом TAYANNA, який обрав Росію.

Фото: instagram.com/alina_astrovskaya_

У 2009 році Астровська була учасницею "Фабрики зірок". Там Костянтин Меладзе написав для неї пісню "Не з тобою", яка зробила Аліну відомою виконавицею. Після закінчення проекту співачка стала володаркою премії "Золота шарманка".

У 2012 році Аліна увійшла до складу жіночого гурту Real O, де співала 5 років. Там вона познайомилася з одеситкою Регіною Тодоренко, яка також мовчить про війну в Україні і продовжує жити у РФ. Співачки стали близькими подругами, а зовнішня схожість дівчат часто обговорювалась у мережі.

Фото: instagram.com/alina_astrovskaya_

У 2014 році Астровська стала героїнею українського реаліті-шоу "Герої&Коханці", яке виходило на "Новому каналі". Через три роки Аліна з'явилася на російському телебаченні у вокальному шоу "Успіх" на телеканалі СТС.

З 2018 по 2020 рік була ведучою тревел-шоу "Орел і решка". Співведучим Астровської був Коля Сєрга, який зараз у лавах ЗСУ займається підтримкою морально-психологічного стану бійців, влаштовує концерти артистів на передовій та наближених до неї позиціях.

Читайте також: Нутром росіяни: Коля Сєрга звернувся до Регіни Тодоренко та інших українців, що мовчать у Росії.

Довгий час артистка жила на дві країни, але після того, як у лютому 2021-го вийшла заміж за росіянина Антона Лаврентьєва, остаточно переїхала до Москви. 18 березня 2022 року Астровська вперше стала матір'ю – дитина народилася в Росії.

Фото: instagram.com/alina_astrovskaya_

Для Астровської шлюб із музикантом та ведучим "Орла і решка" Лавреньєвим став третім. Першим чоловіком Аліни був футболіст Євген Бредун. Співачка та спортсмен познайомилися, коли їй було 16 років, а одружилися закохані, коли дівчині виповнилося 18 років.

Вдруге Астровська вийшла заміж у 2016 році. Її обранцем став підприємець на ім'я Ігор. Весілля у них не було – пара скромно розписалася та повінчалася, а замість великої урочистості вирішила купити квартиру в Іспанії.

Фото: instagram.com/alina_astrovskaya_

Окрім кар'єри співачки та телеведучої, Астровська має акторські амбіції, які вона задовольняє в РФ. Аліна кілька разів приходила на кастинг в російську акторську агенцію талантів Quantum: перший раз у грудні 2022-го, вдруге в червні 2023-го. Записуючи другу візитівку, Астровська не соромилася називати себе українкою.

При цьому в Instagram-профілі Астровської немає згадок, що вона з України. Артистка не пише постів про війну і не розповідає своїм 405 тисячам підписників, що Росія напала на її рідну країну.

Єдина згадка про війну в Україні була у серпні 2022 року. Тоді Астровська повідомила в соцмережі про смерть бабусі в Донецьку, а війну і російські обстріли назвала "цим жахом".

"Говорю з мамою телефоном і чую вибухи. Чую, як її збиває це з ніг. Ми розмовляємо і намагаємося ігнорувати цей жах. Як багато ми можемо терпіти", - написала тоді Аліна.

Фото: instagram.com/alina_astrovskaya_

Читайте у нашому матеріалі, що стало з сестрами Опанасюк із дуету Анна-Марія, які не могли відповісти на запитання про Крим

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil