Лайм

Переможець "Євробачення-2019" Дункан Лоуренс одружився зі своїм обранцем: фото з весілля пари

На святі були присутні лише найближчі

Переможець пісенного конкурсу "Євробачення-2019", музикант з Нідерландів Дункан Лоуренс зіграв весілля зі своїм обранцем Джорданом, про заручини з яким оголосив у жовтні 2020 року. У соцмережах чоловік показав ніжні фото зі святкування та розсекретив місце проведення церемонії.

Для особливої події закохані обрали замок-готель Häringe slott, що розташований у Швеції. З опублікованих в Instagram кадрів можна побачити, що пара позувала у чорних смокінгах, а у кишенях їхніх піджаків виднілися білі гіпсофіли.

Читайте також: Андрій Хветкевич з "Холостячки" розповів, чи планує дітей зі своїм чоловіком.

Фото: instagram.com/itsduncanlaurence

Фото: instagram.com/itsduncanlaurence

Довкола все було прикрашене у приємних білих та молочних відтінках. Для весілля Дункан та Джордан обрали два види квітів - гіпсофіли та лілії, якими був прикрашений простір. Гілочка сухоцвітів також красувалася і на весільному торті, а сервірований стіл та кількість місць за ним свідчать про те, що на весілля пара запросила лише найрідніших та найближчих.

Фото: instagram.com/itsduncanlaurence

Фото: instagram.com/itsduncanlaurence

Фото: instagram.com/itsduncanlaurence

Тим часом у коментарях колеги та шанувальники вітають закоханих із знаковою подією та бажають їм щасливого сімейного життя разом.

Фото: instagram.com/itsduncanlaurence

Читайте на тему: На шляху до Європи: Володимир Завадюк висловився про підтримку ЛГБТ в Україні.

Про стосунки із Джорданом Дункан повідомив у 2020 році - після того, як показав чорно-біле фото з обручкою від свого коханого. У підписі до кадру чоловік зізнався у коханні своїй другій половинці: "Люблю тебе, Джордане".

Своєю чергою Джордан також розповів про пропозицію, яку зробив Дункану кілька років тому: "Я найщасливіший чоловік на світі. Я зробив пропозицію Дункану, і він відповів "так". Я ніколи ще не був такий щасливий. Я виходжу заміж за розумну, талановиту, геніальну та мужню людину . А ще - за свого кращого друга".

Фото: instagram.com/itsduncanlaurence

Чим відомий Дункан Лоуренс

Данкан Лоуренс - 29-річний нідерландський співак, переможець пісенного конкурсу "Євробачення-2019". На міжнародному заході йому вдалося набрати 231 бал від міжнародного журі та 261 від глядачів, отримавши сумарно 492 бали.

Вже наступного року артист презентував свій дебютний студійний альбом "Small Town Boy", головним синглом якого стала пісня "Arcade" 2019 року. У 2022 році Лоуренс був тренером у шостому сезоні The Voice Kids Belgium, де перемогла Каріста, учасниця його команди. У серпні того ж року випустив "Electric Life".

Фото: instagram.com/itsduncanlaurence

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття