Лайм

Не відпочивав на курортах: Юрій Горбунов відповів на звинувачення в незаконному виїзді за кордон

Телеведучий вперше прокоментував скандал

Декілька тижнів тому видання "Цензор.НЕТ" повідомило, що Юрій Горбунов у перші дні повномасштабної війни таємно виїздив на елітний курорт в Іспанії, і подорож у нього нібито була не єдиною. Телеведучий довго не коментував скандал, а тепер відповів на звинувачення у незаконному виїзді за кордон навесні 2022 року.

Читайте також: Рідко користуюся: Анатолій Анатоліч показав документ, з яким безперешкодно перетинає кордон

В інтерв'ю Аліні Доротюк 52-річний ведучий заявив, що всі його виїзди з України офіційні. Усі вони зафіксовані в його паспорті.

"Те, що написали "Цензор.НЕТ" і подібні видання, які їх підтримали і які належать до певної політичної сили, будуть нести офіційну привселюдну відповідальність. Я вже подав заяву у відповідні органи для того, щоб це розслідували. І ті люди, які зробили цей наклеп, обов’язково будуть вибачатися, - заявив Горбунов. - Я не відпочивав на іспанських курортах. Я був у Барселоні і Жироні там, де були концерти з Дзідзьо і Олександром Пономарьовим".

Фото: instagram.com/gorbunovyuriy

Нагадаємо, на початку серпня журналісти опублікували документ, нібито наданий прикордонниками Молдови. У ньому зазначено, що 1 березня 2022 року Юрій Горбунов перетинав кордон Молдови та Євросоюзу разом із синами Данилом та Іваном.

За інформацією інсайдера видання, 26 березня телеведучий знову пересік молдавський кордон - цього разу один. Горбунов, який не є багатодітним батьком, нібито вирушив на елітний курорт в іспанському місті С'Агаро.

До цього Юрій Горбунов та його студія "Прототип Продакшн" потрапили у скандал через державне фінансування комедійного серіалу "СМТ Інгулець". Українців обурило, що 33 млн. гривень підуть на зйомку 24 серій кінопродукту в період повномасштабного вторгнення РФ.

Спочатку Горбунов наполягав на тому, що знімати веселі фільми під час війни важливо, адже "військові теж хочуть позитиву". Він збирався за державні гроші зробити "такий продукт, який відображатиме реальність і надихатиме". Однак після хвилі хейту та обурень продюсер відмовився від держкоштів.

Фото: instagram.com/gorbunovyuriy

Після скандалу із серіалом Юрій Горбунов вирішив віддати військовим свій орден "За заслуги".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків