Лайм

Маша Єфросиніна з чоловіком влаштували сину-імениннику сюрприз на день народження

Сашко отримав від батьків незвичний подарунок

25 серпня для Маші Єфросиніної та Тимура Хромаєва особливий день, адже рівно 9 років тому на світ з'явилася їхня друга дитина - син Олександр. У день народження хлопчика батьки влаштували йому сюрприз, який міг би бути іншим, якби не жорстока реальність, в якій живуть українські діти.

Читайте також: Одне обличчя з мамою: Маша Єфросиніна показала 19-річну дочку-іменинницю.

На особистій сторінці в Instagram телеведуча розповіла, що її чоловік-військовий організував для сина-іменинника похід у тир, де на нього чекав урок з професійної стрільби. Боєць ЗСУ домовився з інструктором, під чітким наглядом якого хлопчик зробив свої перші постріли.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"В мене це викликало дуже суперечливі емоції - з одного боку всі, хто знає Сашка, бачать, який він добрий, миролюбний та чутливий, з іншого боку - він вже понад рік бачить щоденні звіти тата про його діяльність, систематично питає, чи не вбʼють тата, і не живе в примарному світі", - поділилася Єфросиніна.

Читайте також: Маша Єфросиніна поділилася страхом за чоловіка, який вже рік на фронті.

Шанувальники ведучої знають, що її син завжди хотів стати поліцейським, але тільки не мати жодних справ із злочинцями, бо сильно їх боявся. За півтора роки великої війни зіркова мама стала помічати, що хлопчик почав грати у "стрілялки" і на запитання: "чому йому це так подобається?", відповідати: "хочу навчитися знешкоджувати ворога!".

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"Тато показав йому нещодавно свою зброю. І вмовив свого друга-професійного інструктора, діючого військового дати Саші кілька уроків з професійної стрільби в його день народження", - поділилася Єфросиніна.

За словами ведучої, Сашко з першого пострілу переборов свій страх, і потім його вже важко було відірвати.

"Я б хотіла, щоб наша реальність була іншою. Але якщо вона вже така, ми всі маємо дивиться їй у вічі", - наголосила зіркова мама.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)


Раніше Маша Єфросиніна пояснила, чому її дочка уникає публічності.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також