Лайм

Коли дивитися шоу "Голос країни-13": стала відома дата прем'єри нового сезону

Перший випуск глядачі побачать на самому початку вересня

Новий 13-й сезон вокального шоу "Голос країни" стартує на каналі 1+1 на початку вересня. Про це творці проекту оголосили на своїй сторінці в Instagram. Перший випуск глядачі побачать 3 вересня о 21.00. Шоу традиційно виходитиме щонеділі.

Окрім дати прем'єри "Голос країни-13" також представив офіційний саундтрек та яскравий проморолик шоу, в якому знялися тренери проекту: Артем Пивоваров, Юлія Саніна, Надя Дорофєєва та продюсер Іван Клименко.

Читайте також: Серед учасників "Голосу країни-13" - ветеран війни та чемпіон з карате: що відомо про новий сезон.

Відео знімали на київському вокзалі біля брендованого поїзда "Укрзалізниці", в якому українські артисти вирушили до Варшави. Нагадаємо, що саме Польща погодилася проспонсувати виробництво нового сезону вокального проекту, який тепер називають європейським.

"Голос надій, сміливих мрій - вічно живий", - йдеться у пісні, офіційна прем'єра яка незабаром відбудеться на YouTube та інших цифрових майданчиках.

Відомо, що зйомки сліпих прослуховувань на "Голос країни-13" вже завершилися. Таким чином, перші випуски українські глядачі побачать у записі, а не у прямому ефірі.

Читайте також: Поєднує кольори України та Польщі: на "Голосі країни" показали сцену 13 сезону.

Фото: https://www.instagram.com/goloskrainy_official/

Користувачі мережі раніше висловлювали невдоволення, що під час повномасштабної війни гроші витрачають на зйомки телешоу, але творці "Голосу країни" запевнили, що фінансуванням 13 сезону повністю займається Польща.

Також деякі коментатори обурилися, що ведучими "Голос країни" залишилися Катя Осадча та Юрій Горбунов. Телеведучий потрапив у скандали через державні кошти на зйомки серіалу "СМТ Інгулець", а також імовірний таємний виїзд з України на початку повномасштабної війни.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків