Лайм

Йому я б обличчя набив: звільнений з полону військовий "Тавр" висловився про Влада Яму

Захисник озвучив свою думку про знаменитість

Азовець Богдан "Тавр" Кротевич висловився про тих, хто у період російсько-української війни виїхав за кордон. Зокрема, він прокоментував своє ставлення до хореографа Влада Ями, який ще на початку повномасштабного вторгнення перебрався жити до США разом із сім’єю.

Так, військовий, який пережив російський полон, заявив, що міг би вдарити танцюриста в обличчя за його поведінку за кордоном під час війни в рідній країні. Такою думкою чоловік поділився в інтерв'ю Сергію Лиховиді для його YouTube-каналу "Розмова".

Читайте також: Мають відповідати: Женя Галич заговорив про покарання чоловіків, які втекли з України.

Азовець Богдан "Тавр" КротевичФото: instagram.com/krotevych_bohdan

"Дехто дозволяє викладати відео з вечірок. Не знаю, як той Влад Яма десь своєю "вінілою" крутить. Ось йому я б обличчя набив. Ось так просто, по-чоловічому. Яким-небудь "Тро Барселона". Гуляй, душа", - сказав "Тавр" Кротевич.

Також азовець додав, що найбільше його навіть турбує не те, що чимало чоловіків подалися до інших країн на час війни, а те, що рано чи пізно вони повернуться на Батьківщину. За словами військового, ця категорія людей, швидше за все, навіть не буде нести ніякого покарання.

"Потрібно розуміти, хто, з яких причин і як поїхав. По-перше, якщо це сім'я, хоч військовослужбовця, хоч не військовослужбовця, якщо це жінка з дитиною і їй спокійніше так – це нормально, це окей. І якщо це люди, які незаконно перетнули кордон... блін, я не знаю, як я реагуватиму... Мене не так бісить, що вони поїхали, мене бісить, що вони колись повернуться. Мене просто це виводить із себе. І вони повернуться. І мене тригерить те, що вони, швидше за все, не понесуть ніколи ніякого покарання. І мене це бісить. Знову ж таки, питання справедливості", - зазначив Кротевич.

Читайте на тему: Юрій Горбунов на початку війни таємно виїздив на елітний курорт в Іспанії, - ЗМІ.

Влад ЯмаФото: instagram.com/vladyama_official

Нагадаємо, Влад Яма виїхав до Америки ще на початку повномасштабного вторгнення. У соцмережах він публікує фото з вечірок та подорожей країною, що часто стає причиною критики в його сторону. А нещодавно танцюрист відповів на хейт щодо свого виїзду з України.

Влад Яма - український танцюрист, а також суддя телевізійних проектів "Танцюють всі!", "Україна має талант", "Танці з зірками" та "Модель XL". Має дружину Ліліану, з якою одружився у 2015 році, та сина Леона.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування