Лайм

Усиновлення не для бездітних: Інна Мірошниченко відповіла, чому сама не народила третю дитину

Обраниця шоумена поділилася детальним поясненням

Інна Мірошниченко - мама трьох дітей. Разом із чоловіком Тимуром Мірошниченком вона виховує двох власних малюків: сина Марка та доньку Мію. А нещодавно зіркова пара стала прийомними батьками для хлопчика із дитячого будинку.

В Instagram жінка відверто зізналася, чому наважилася на усиновлення, а не народила третю дитину сама. На її думку, соціум має набагато більший вплив, аніж генетичні фактори.

Читайте також: Дружина Тимура Мірошниченка розповіла про стосунки дітей після усиновлення хлопчика з дитбудинку.

Інна Мірошниченко з названим синомФото: instagram.com/_inna_mi_

"Усиновлення не для бездітних. Усиновлення - це коли ти дійсно готовий любити безумовно. Коли не через щось чи задля чогось. А просто. Бо ти можеш. Бо кожен з нас може, як тільки розбереться з собою і своїми стосунками зі світом. Не буває чужих дітей. І кожна дитина унікальна. Ви не гарантуєте собі щасливіше чи повноцінніше життя, вибравши виключно народження дітей. Генетика має набагато менший вплив, ніж соціум. Часто люди дають цьому більше значення, ніж воно того заслуговує", - зазначила обраниця ведучого.

Мірошниченко наголосила, що кожна людина у цьому питанні робить власний вибір. І вони з чоловіком для себе зрозуміли, що готові любити дітей однаково - незалежно від того, біологічні вони чи прийомні. Крім того, Інна зізналася, що в майбутньому ще планує поповнення.

"Дійсно, дитина з закладу має більше проблем зі здоров’ям. Але чи може це стати перешкодою для прийняття її в сім’ю? Для мене ні. Але кожен з нас вибирає свій шлях. По своїх силах. І будь-який варіант: чайлд фрі, одна дитина, пʼятеро чи будинок сімейного типу - це все норма. У кожного своя норма. І так, я хочу ще народити. І хочу ще усиновити", - йдеться у публікації.

Читайте на тему: Закривають у шафах, ламають кінцівки: Інна Мірошниченко розповіла про життя дітей у дитбудинках.

Фото: instagram.com/_inna_mi_

Нагадаємо, усиновлення родина Мірошниченків планувала ще до початку повномасштабного вторгнення, проте війна лише пришвидшила їхні плани. У соцмережах пара час від часу ділилася подробицями цього процесу, а нині висвітлює проблеми, пов'язані з усиновленням дитини в Україні. Також раніше вони розповідали, що хотіли, щоб прийомна дитина підходила їхнім малюкам за віком.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші