Лайм

Постраждалий у ДТП з Остапом Ступкою розповів про реабілітацію та обіцяну допомогу від актора

Зірка навідався до лікарні на 6-7 день після аварії

У квітні актор Остап Ступка скоїв ДТП, внаслідок якої постраждав чоловік на ім’я Ярослав. Потерпілий розповів, що після аварії опинився у лікарні, де 3 дні був у непритомному стані, а наразі проходить курс реабілітації.

Деталями інциденту та обіцяною допомогою від знаменитості чоловік поділився у коментарі ТСН. "Мене витягнули з авто, я отямився через три дні в лікарні. Я був у реанімації. У мене травма правої стопи, п'ять переломів. Мені туди закрутили шурупи, пластину поставили. Стопа постраждала. Черепно-мозкова травма, тяжкий крововилив у голову був. У животі був крововилив, півтора літра втрата крові була, органи деякі трішки полопалися, але всі на місці залишилися", - сказав він.

Остап СтупкаФото: instagram

У залі суду, який пройшов 6 квітня, Ступка пообіцяв надати Ярославу допомогу, в тому числі і фінансову. Однак, за словами самого потерпілого, Остап виплатив лише частину коштів на лікування. Навідатися ж у лікарню він вирішив лише на 6-7 день.

"Остапа Ступку я побачив на 6-7 день мого перебування в лікарні. За весь час він у мене був три рази. На дві хвилини максимум він забігав. Деякі кошти він мені повернув. Але якби я на нього розраховував, я був би без нічого. Я заплатив за операцію, під час якої мені вставляли шурупи титанові. Сума була 18 тисяч, пізніше він мені їх віддав.

Ще декілька разів він мені деякі препарати купував, це до двох тисяч гривень. Більше він нічого не купував. А в мене ще буде одна операція. У всіх, які я проходив після лікарні, процедурах, він не брав жодної участі. Про подальше лікування після лікарні він не цікавився", - розповів потерпілий.

Фото після аваріїФото: Телеграф

Читайте також: Не можу: Остап Ступка висловився про аварію, яку влаштував у Києві.

Крім того, актор обіцяв відшкодувати гроші за пошкоджений автомобіль, проте і це обіцянка не була дотриманою. "Він хотів повернути мені кошти за автомобіль. Він мені їх "повертав" двічі, але так і не повернув. Це мало відбутися під розписку, що я забираю кошти за автомобіль, тобто що претензій щодо автомобіля в суді від мене не буде. Вийшло так, що він повертав-повертав, а потім припинив повертати", – поділився Ярослав.

Чоловік додав, що попереду ще має відбутися суд у справі про аварію, яку напідпитку влаштував Остап Ступка. В судовому порядку будуть вирішуватися усі необхідні питання.

Фото після аваріїФото: Телеграф

Нагадаємо, 4 квітня 2023 року в центрі Києва на своєму авто Land Rover Остап Ступка виїхав на зустрічну смугу та влетів у припаркований автомобіль. Всередині в цей момент перебував чоловік, який зазнав травмувань. Внаслідок інциденту він потрапив до лікарні.

У крові актора за допомогою "Драгера" виявили 1,62 проміле алкоголю. (Допустима норма – 0,3 проміле). За вчинене актора відправили під нічний домашній арешт до 5 червня включно. Актор не має покидати дім з 22:00 до 06:00. Днями домашній арешт продовжили ще на місяць – до 5 липня включно.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита