Лайм

Ектор Хіменес-Браво розповів про стосунки на відстані з молодою коханою, яка виїхала з України

Війна змусила пару будувати кохання на відстані

Серце Ектора Хіменес-Браво зайняте красивою брюнеткою, ім'я якої кулінар не називає. Через повномасштабну війну закохана пара бачиться вкрай рідко. Суддя шоу "МастерШеф" знаходиться в Україні, яка стала для колумбійця домом, а його кохана живе у Польщі.

В інтерв'ю "24 каналу" ресторатор розповів про стосунки на відстані та чим його обраниця займається за кордоном. За словами Ектора, його дівчина живе у Варшаві, де доглядає важко хвору маму. Якийсь час кохана кулінара була в Україні, а три місяці тому поїхала назад до Польщі.

Читайте також: Сумую за сімейними вечорами: Ектор Хіменес-Браво показав кохану дівчину.

Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

"Я також часто їжджу до неї. У Польщі зараз живе її мама, яка під час війни важко захворіла, довго була в лікарні", - розповів Хіменес-Браво.

"У нас дуже сильний зв'язок, тому проблем жодних нема. Сподіваюся, наступного місяця зможу поїхати до неї. А зараз ми постійно на зв'язку. Думаю, одного дня ми заблокуємо телеграм, бо там стільки фото, відео, текстів. Не буває й години, щоб ми не написали одне одному. І не тому, що не довіряємо. Просто дуже переживаємо", - додав кулінар.

Читайте також: Я з тобою інший: Ектор Хіменес-Браво зізнався у почуттях своїй коханій і показав нове фото з нею.

Ектора та його дівчину, особистість якої він, як і раніше, не розкриває, познайомила спільна подруга - українська дизайнерка. Якось ресторатор прийшов на домашню вечірку, організовану знайомою, де вперше побачив своє кохання.

Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

"Я спитав тоді: "А чому я раніше ніколи її тут не бачив?". Кохана часто була зайнята, не могла ніяк прийти. Дякувати Богу, ми зустріли одне одного й тепер не відпускаємо. Я взагалі дуже обережно ставлюсь до стосунків, але щасливий, що вдалося відшукати свою людину", - зізнався Хіменес-Браво.

На запитання, чим його підкорила дівчина, Ектор не зміг виділити однієї риси. "Всім", - сказав кулінар і додав, що дуже цінує у стосунках спонтанність.

"Я дуже люблю спонтанність, не люблю, коли все відбувається ніби за планом. Коли ми вперше сказали одне одному "люблю", то це було чесно, ми так відчували", - зізнався суддя шоу "МастерШеф".

Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

Нещодавно Ектор Хіменес-Браво отримав почесну нагороду від головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Як російська культура пролізає в "європейські щілини"

Російська прима-балерина Світлана Захарова таки виступить у Словенії на Люблянському фестивалі

Ілона Гвоздьова після мамопластики похвалилася фото в бікіні і згадала дитинство в рідному Криму

Українська танцівниця та педагог-хореограф Ілона Гвоздьова продемонструвала підтягнуте тіло та результат мамопластики у відкритому бікіні

Продовжуєте зросійщувати суспільство: Гайтану захейтили за російську мову в соцмережах

Українська співачка Гайтана нарвалася на критику в мережі через спілкування російською