Лайм

Святкування не буде: Маша Єфросиніна поділилася болем напередодні 20-ї річниці свого весілля

31 серпня 2003 року телеведуча вийшла заміж за Тимура Хромаєва

31 серпня Маша Єфросиніна і Тимур Хромаєв відзначають 20-ту річницю шлюбу. Пара давно запланувала влаштувати в цей день грандіозне свято, проте війна внесла свої корективи. Тимур Хромаєв нині служить у ЗСУ, і важливий день Єфросиніна зустріне без коханого.

В Instagram знаменитість поділилася складними емоціями, спогадами та архівними фотографіями з чоловіком. На них – казкове весілля, щасливі моменти народження дітей, стильні фотосесії, поїздки та відпочинок у родинному колі.

Читайте також: Сльози і страхи: Єфросиніна висловилася про кризу у стосунках із чоловіком-військовим.

Фото: https://www.instagram.com/mashaefrosinina/

"Святкування нашої 20-ї річниці, на яку ми не заслужили... Тому що її не буде", - написала Марія.

Вона розповіла, що 20 років тому під час весілля Тимур прошепотів їй на вухо: "На 20-ту річницю зробимо свято ще крутішим!" Пара вже готувала сценарій гучної вечірки із безліччю гостей, які зіграли для їхньої родини важливі ролі.

За роки спільного життя кримчанка Єфросиніна та Хромаєв, який має осетинське та грузинське коріння, побудували в Києві успішну українську родину. Вони облаштували житло, народили двох дітей – дочку Нану та сина Олександра, якому зовсім нещодавно виповнилося 9 років. Пара збиралася будувати дім та розвивати бізнеси, але повномасштабне вторгнення РФ в Україну зруйнувало всі їхні плани та мрії.

Читайте також: Все залишилося в окупованій зоні: Маша Єфросиніна розповіла про бізнес чоловіка.

Фото: https://www.instagram.com/mashaefrosinina/

"Прийшла одна хвора на всю голову мерзенна падла зі своєю армією вбивць, і вирішила у нас все це забрати, як і в мільйонів сімей країни, проголосивши всіх нас нацистами та негідною нацією", - пише телеведуча.

Єфросиніна звинуватила Путіна та Росію в тому, що вони забрали у неї спокій за сім'ю та свого чоловіка, який став військовослужбовцем і нині дуже рідко приїздить додому.

Фото: https://www.instagram.com/mashaefrosinina/

"Ця мерзота забрала у нас наші плани та сльози щастя, залишивши тільки сльози страху та розлук. Тому сьогодні я хочу сказати всім сім'ям, які переживають те саме, - бункерний вишкребок та його шобла поплатяться за все. Обов'язково! І ось тоді ми з вами святкуватимемо! Слава нашій Україні! Слава нашим чоловікам-воїнам, нашим жінкам-героїням! Донатимо і наближаємо нашу перемогу!"

Фото: https://www.instagram.com/mashaefrosinina/

Раніше сестру Маші Єфросініної, яка мовчить про війну, застали на вечірці в Монако разом із росіянами.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців

Що відомо про Таню Муіньо, яка поставила номер для України на "Євробаченні-2024"

Хто така Таню Муіньо - постановниця сценічного виступу alyona alyona та Jerry Heil на "Євробаченні-2024"

Дизайнерка показала, який вигляд має кольчуга, через яку alyona alyona впала на "Євробаченні"

alyona alyona впала на одній з репетицій перед Євробаченням 2024 через кольчугу - авторка прикраси показала її фото та процес створення